Uncategorized

Uforglemmelige skiferier

Kulden bliver ved med at være over os. Men i Danmark er det det desværre sådan, at vi sjældent får sne. Og når vi endelig får noget sne, så forsvinder det efter en dag. Hvis det skulle ske, at sneen blev liggende i længere tid, ville vi alligevel ikke have nogen bakker og da slet ikke bjerge. Det højeste punkt vi har i Danmark er Himmelbjerget, som måler 147 meter over havets overflade. Men længes du også efter at suse ned ad lange piste med vind i håret – så guider vi dig til, hvor du skal tage hen på skiferie.

Vinterferien er desværre ovre, men det skal ikke holde dig tilbage, når det gælder om at tage på skiferie. Hvis du ikke har mulighed for at tage fri fra hverdagens forpligtelser, kan du med fordel tage på en weekendtur til Sverige eller Norge. Det tager kun 4 timer til Isaberg fra København. Isaberg er en skiferie destination, som passer til hele familien. Der er flere steder i Sverige og Norge, hvor de har garanti for sne, og hvis vejret ikke er med jer, så har skistederne snekanoner.  Du kan læse mere om korte skiferie lige her.

Har du mulighed for at tage fri fra arbejde og hverdagens andre forpligtelser – så bør du helt sikkert gribe chancen og tage af sted på skiferie. Hvis du har fri i cirka en uge har du mulighed for at tage ned til Alperne. Alperne har nogen af de bedste bjerge at stå på ski på. I Alperne er der nogen for alle niveauer – og du kan med garanti også blive udfordret, hvis du i forvejen er en haj til at stå på ski. Hvis I ønsker en skiferie med after-ski, så er steder som Val Thorens eller Val D’isere i Frankrig nogen af de bedste. Østrig er ligeledes gode til after-ski. I Østrig er der dog en mere familieorienteret after-ski, så hvis du planlægger skiferie med hele familien er Østrig en oplagt mulighed.

Har du et større hul i kalenderen, hvor du har mulighed for at tage fri – så bør du udnytte chancen for at tage på en skiferie, som har en destination, som er længere væk. Hvor sejt ville det lige være at kunne sige, at man har stået på ski i Canada eller i Japan? I Canada og nærmere Montreal har nogen af ikke blot Canadas men verdens bedste skiresorts. Her er der ualmindelig lange pister, hvor du har rig mulighed for at blive udfordret. I Montreal har du også mulighed for at stå på blødt puddersne ude på off-pister. Japan er ligeledes noget af et skimekka. Japan får ofte 40 meter sne på en sæson, så hvis du ønsker at stå på helt naturligt sne (og meget af det!), så er Japan noget for dig. Så forkæl dig selv med en rejse, som du sent vil glemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *