Uncategorized

Ting vi elsker ved udenlandske kvinder

Vi har alle prøvet det, set på de smukke sydlandske kvinder og blot overværet deres smukke udseende og deres elegance som er så naturlig som deres hvide tænder og smukke mørke øjne.

Deres sunde hår

Det lange sunde, smukke, naturligt mørkehår, som bare skinner og flagre flot. Vi har alle set det hvad end det er på film, på en rejse til Spanien eller Indien, eller det er din veninde med udenlandske rødder der er så heldig at være udstyret med det. Og det kan både være krøllet, kort, eller glat, det ser bare så flot ud. Og det er noget af det de udenlandske kvinder har, som vi ikke alle sammen er så heldige at være udstyret med som skandinavisk fødte. Vi har heldigvis fået mulighed for at mindske vores hårtab, og åbne det kraftige, sunde, lange hår. F.eks. har det danske firma Hairlust lavet en lille vingummi, som hjælper dig til sundere hår. Og det bedste ved de velsmagende små lækre vingummier er: De virker! Du kan finde dine vingummier Her også er du et skridt tættere på at opnå et lækkert hår som vi så ofte har set på andre smukke kvinder.

Deres glød

Lige meget hvornår på året man ser sydens kvinder, har de altid en helt fantastisk kulør. Og når man spørg dem hvordan de er blevet så brune siger de ’det er jeg altid, jeg har ikke engang været i solen’. Og den flotte glød kan altså bare et eller andet, og selv uden make up ser de altid helt perfekte ud. Og det er altså bare ikke rigtigt det samme når vi smører os ind i diverse selvbrunere, og ligger troligt i solariet. Men når vi tager 1 uge sydpå og endelig opnår en skøn kulør, går der kun et par uger efter vi er kommet hjem også er vi tilbage til den gamle blege kulør. Og selvom vi skal huske at embrace hinanden, så ville vi altså bare ønske det var os der altid havde en smuk glød hele året rundt.

Deres rytme

Det er så flot og så sexet når man sidder der i solen, og de sydlandske kvinder pludselig begynder at svinge hofterne. Om det er Salsa, Tango, eller Rasa Lila så ser det bare helt fantastisk ud. Og selvom de selvfølgelig er vokset op med det, så kan det umuligt være så let som de får det til at se ud. Og der er aldrig nogen hindringer for dem, det er lige meget højde, drøjde, og alder de kan alle sammen tryllebinde os med deres flotte dans. Og som om det ikke skulle være nok, så gør de det selvfølgelig også i høje hæle og uden at komme til skade eller skvatte. Også er det selvfølgelig også kjolerne, de smukke kjoler i alle regnbuens farver der bare altid sidder helt perfekt og dom kun vi tør drømme om hvis vi kunne være. Men de har det desværre med at falde lidt til jorden, når man tager dem på, på en regnvejrsdag i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.