Guides Rejser

Tilføj disse 3 eventyrlige overnatninger til din Bucket list

Vi har alle en liste over ting vi ønsker at gøre, enden vi kommer til den del af livet, hvor man måske ikke længere har tid eller mulighed for at hoppe på flyveren og opleve verden.

Sov under stjernerne

Alle har et ønske om at sove under stjernerne, men hvorfor gøre det under de samme stjerner, som du kigger på, når du kommer hjem fra en sen vagt på arbejdet. Ønsker du at sove under den klareste nattehimmel, som du endnu har oplevet, og se stjerner som du slet ikke viste fandtes, skal du tage til naturreservatet NambiRand. Det er et stort naturområde langt fra by og forstyrende lys. Det ligger i det sydligste Afrika og er en oplevelse ingen burde være foruden.

Det tørre klima giver en daglig skyfri himmel, som giver ekstra udsigt til stjernerne om natten. En overnatning under netop denne himmel vil være en oplevelse for livet og ingen nattehimmel vil nogensinde kunne konkurerer med denne.

Lyn teltet op til det smukkeste syn

Alle har på et eller andet tidspunkt i deres liv tænkt på, hvordan det ville være, at overnatte på sin helt egen ø. Desværre har de færreste budgettet til at gøre dette til en realitet. Heldigvis er der flere lande, med bare en smule research, som er plastret til med ø´er. For eksempel har et land som Skotland næsten 800 øer, hvor størstedelen af dem er perfekte til en vild camping.

Det er måske ikke den mest tropiske oplevelse, men det skotiske landskab giver dig en helt fantastisk udsigt og følelse af idyl ned naturen. En hver campingentusiasts drøm. Det giver ikke samme oplevelse, at rejse alene, som at rejse sammen med en anden. Desværre betyder det også ofte, at man skal bære over med hinandens forskælligheder. Det kan være utrolig svært at falde i søvn på en ø, hvor man kan høre en knappenål falde til jorden, med en snorkende rejsemakker. Der er heldigvis en nem måde at komme af med sin snorken uden at skulle købe diverse mærkelige værktøjer, inden en eventuel backpackertur igennem europa sammen med din partner.

Bliv vugget i søvn af bølgerne

At leje en båd eller en husbåd er en unik oplevelse, som alle bør opleve. Man bliver kaptajn ombord og har i modsætning til hverdagen, som den eneste, kontrol over hvilken vej man ønsker at styre henad. Der findes en lang række bådtyper, alt efter, hvor mange man vælger at tage med på rejsen over havet. Man kan vælge at fælge en kyst eller eller krydse have. Nyd freden og følelsen af frihed, når du langsomt glider fra havnen og ud på opdagelse. Der er mulighed for fuldstændig afkobling, når man gynger rundt ude på havet og lader strømmen bestemme retningen for din færden.

Tiden går lidt langsommere, men det giver en perfekte pause for hverdagen travlhed og vandte rammer. At leje en husbåd og rejse langs europa giver muligheden for at holde ind og opleve flere forskellige kulturer. Tage ny spændende mad og gaver med ombord. Man befinder sig konstant under stjernerne og bliver vugget i søvn af bølgerne hver aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.