Guides Rejser

Tag på en romantisk ferie

De fleste danskere tænker nok Paris når de bliver spurgt om romantiske feriesteder, men der findes et utal andre get-aways i verden, der kan være værd at tage et kig på. Noget af det vigtigste for en romantisk ferie er muligheden for at være sig selv sammen, romantikken kan hurtig blive afbrudt hvis der er mange larmende turister.

Alle veje leder til Rom

For langt de fleste er Paris kendt som hjerternes by, men byen møder stor konkurrence fra det italienske Rom. Hvis i er til romantiske storbyferier er det værd at tage et kig på Rom. I Rom vil i opdage at der er så mange små ting der gør det til en fantastisk by. Det kan være at gå en tur gennem byen hånd i hånd, og opleve den livet i den charmerende by, opleve historien i byen ved at besøge Colosseum. Rom er en utrolig gammel by, og det kan derfor lede til nogle fantastisk lange gå ture igennem de gamle bygninger og bydele, som vil fortrylle jer begge, så i ikke forlader byen igen.

Romantik og spa

Der er intet mere afslappende end spa og wellness, det kan afhjælpe de fleste med det stress de skulle have lagret i kroppen. I finder nok nogle af verdens mest fantastiske spa og wellness på Island, nemlig fordi I har mulighed for at bade i varme turkisblå kilder, med så klar en himmel at I kan se nordlyset samtidig. På Island vil I kunne opleve wellness som aldrig før, og i vil have mulighed for at besøge deres mest berømte turistattraktioner, Blue Lagoon. Blue Lagoon er en enorm spa inddæmmet af vulkanske klipper, hvor temperaturen på vandet er sådan at uanset hvor varmt det er i vejret kan i nyde lagunens varme vand. På Island er der lagt op til en fantastisk romantisk get-away, i begge vil nyde godt af, og samtidig kigge tilbage på som noget i ikke skulle have været foruden.

Stress af

Det er altid vigtigt at udnytte ferier, og ekstra tid i sin hverdag til at gøre bugt med stress. Når du er stresset, kan det være svært at sove, at huske små ting, men endnu mere vigtigt som par kan det være sværere at blive gravid. Hvis det har været et emne længe at skulle have børn, men det ikke er sket endnu, kan dette være en romantisk tur i sig selv. For nogen kan turen dog mødes med frustration hvis der ikke kommer nogen graviditet ud af det, der kan selvfølgelig være mange ting der spiller ind. Hvis tilfældet er at i finder det svært at blive gravide kan i med fordel tage en snak med Danfert, som er Danmarks ældste klinik der hjælper par på vej mod graviditeten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *