Rejser

Student til sommer?

Ser du frem til at afslutte dine eksaminer og studietid denne sommer? Glæder du dig til at komme ud og tjene nogle penge, for så at rejse ud i verden? Så læs med her!

Sabbatår

De fleste unge mennesker bruger første del af deres sabbatår på at tjene en masse penge. De jobs man kan få, ligger primært indenfor service, lager eller andre ufaglærte job. Efter flere års skolegang finder mange unge det rart at kunne skrue ned for brugen af hjernen. Det er spændende at have muligheden for at tjene og bruge flere penge end hvad har været muligt i sin skoletid. Man kan for eksempel leje sit eget sted, og dermed gøre sig uafhængig af sine forældre. Når man har sit eget sted, bestemmer man selv alt fra indretning til spisetider. Nu hvor man tjener en del penge, kan man for eksempel indrette hjemmet på sin helt egen måde med for eksempel produkter fra Georg Jensen Damask – eller hvad der lige må falde i ens smag.
Mange unge bruger dog primært sabbatårets mange arbejdstimer på at spare op til en rejse!

Turen går til Mexico

Ønsker du at rejse ud i verden, kan du med fordel gøre som mange andre unge, tage rygsækken på ryggen og drage afsted. En populær destination for mange unge er Mexico, og her bringer vi dig en guide til rejsen.
Har man valgt Mexico som rejsedestination, kan man med fordel anskaffe sig en guide på forhånd. Der er forskellige ’Turen går til Mexico’ guides på markedet, de har dog alle det til fælles, at de inddrager Mexicos mest relevante seværdigheder.

Det er en god idé at have styr på flybilletter i god tid, da de blot bliver dyrere med tiden. En anden god idé er at bestille den første overnatning hjemmefra, fordi en flyvetur helt til Mexico kan være ganske trættende. Herfra er det optimalt blot at finde overnatning fra dag til dag alt efter, hvor i Mexico man begiver sig hen.

Cancún – Spring break

Man kan med diverse guides nemt finde rundt til Mexicos seværdigheder, men hvad ikke alle guides nævner, er populære Cancúns vigtigste ’seværdighed’ (ifølge mange unge). Hvad der her tales om, er den populære Spring Break festival. Et hav af amerikanske studerende (og generelt unge verden over) drager til Cancún i Mexico i deres ferie: Spring Break. Dermed er Cancún blevet til festcentral for denne årlige begivenhed. De afholder derfor en kæmpe festival på samme tid, hvor de får kendte musikere til at komme og optræde. Det fører til store fester i gaderne, på diverse diskoteker og selvfølgelig på stranden til langt ud på natten.

Denne festival er uden tvivl et must på din rejse til Mexico, hvis du elsker at feste. Hvis hele rejsen ikke skal gå op i fest og farver, kan du ud fra diverse guides planlægge, hvilke seværdigheder du ønsker at se. Det er en god idé at planlægge overordnede ting hjemmefra – og ellers bare tage dagene som de kommer. Nyd sabbatåret og god rejse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *