Guides

Skiferie i New Zealand – en fantastisk oplevelse

Vinteren har ramt os, og mange begynder at overveje, hvor skituren skal gå til. Europæiske lande som Norge, Østrig og Italien ligger højt på ønskelisten hos mange familier – men har du lyst til at prøve noget anderledes? En alternativ destination til skiferien er New Zealand. New Zealand ligger selvsagt længere væk fra Danmark, end de europæiske lande gør, men New Zealand byder på helt unikke og anderledes oplevelser for dig og hele familien. Hvis du har lyst til at få en helt eventyrlig skiferie med en utraditionel – men helt fantastisk – destination, så læs med her, hvor du får nogle tips til en unik skiferie i New Zealand.

En lang rejse

New Zealand ligger langt fra Danmark, hvorfor rejsetiden til det fantastiske land er forholdsvis lang. En lang rejsetid og mellemlandinger kan være irriterende, men der er også noget smukt og fascinerende ved at være så langt væk hjemmefra.

Rejsetiden kan gøres mere udholdelig, hvis I sørger for at tage snacks og underholdning med på turen; medbring kiks og spil, så der altid er noget at lave. Rejsen starter allerede, når I står i lufthavnen, og I skal derfor medbringe ting, der får jer til at slappe af – en god bog og noget behageligt musik er klassikere. Det er små ting, der skal til, for at rejsetiden vil føles kortere.

New Zealand er ukendt land for danske skientusiaster, men det er nemt at arrangere, hvis du booker én af de mange skipakker hos New Zealand Ski Packages.

NEW ZEALAND – CIRCA 1984: stamp printed by New Zealand, shows Children Skiing at Turoa Ski Field, circa 1984

Gør skiferien længere

De fleste, der tager på skiferie, vælger at være på ferie i en uge. Én af de gode ting ved at tage på skiferie et sted langt væk er, at du med god samvittighed kan forlænge ferien. Overvej at bruge to uger i det smukke land frem for blot en enkelt – der er mange ting at opleve, og du vil ikke komme til at kede dig.

Smuk natur

Norge, Østrig og Italien er smukke lande – uden tvivl – men New Zealand byder på helt enestående natur, som du ikke finder i de europæiske lande. Vil du stå på ski i landskaber, der er så smukke, at de bliver brugt som forsider til rejsebøger og postkort? Så tag til New Zealand. I New Zealand er der eventyrligt smukt, og dine øjne vil hele tiden have noget smukt at kigge på, mens du står på ski ned af de udfordrende løjper.

Fantastiske skiresorts

Rejser du på skiferie med børnene? Så kan du være helt tryg ved at tage til New Zealand. I New Zealand findes der et væld af gode skiresorts, der tilbyder skiundervisning – til børn og voksne. Skiundervisningen i New Zealand er kendt for at være tålmodig og professionel, så alle kan få lært at stå på ski i en fart.

På resortsene er der gode restauranter og caféer, hvor I kan holde en velfortjent pause mellem dagens skiløb. I kan slutte dagen af med at bruge nogle af de mange faciliteter, der findes på resortsene. New Zealand er altså for hele familien – der er noget at lave for enhver, og ingen vil komme til at kede sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *