Uncategorized

Det skal du have styr på inden din ferie

Forny dit pas:

Når du skal rejse, så skal du huske at tjekke op på om dit pas er gyldigt, og ikke er tæt på at udløbe. Specifikke lande vil ikke lade dig rejse ind i landet, hvis dit pas er tæt på at udløbe, i frygt for at du bliver i landet og tager landets arbejdspladser. Så sørg for at få fornyet dit pas inden afrejse. Tjek ligeledes at rabatkort såsom pensionistkort eller studiekort ikke udløber på din rejse, da der ikke er mulighed for at få tilsendt et nyt på din rejse.

 

Hav styr på dine papirer:

Sørg for at have printet alle dine rejsedokumenter; flybilletter, hotelbookning, billeje – alt. Desuden skal du være opmærksom på at have et bevis for, at du rejser væk fra din destination igen. Dette skyldes, at i nogen lande kræves det at have en returbillet, for at man må rejse ind i landet.

Vaccinationer:

For at beskytte dig mod verdens sygdomme, er det et must at tjekke op på, om der findes sygdomme i det land, som din rejse går til. Det er både surt at ligge syg på og efter din rejse, så sørg for at få din vaccination(er). Husk også på, at ved nogen vaccinationer kræver det, at vaccinationen skal ske i en bestemt tidsperiode inden afrejse.

Visum:

Ved nogen destinationer er det et krav at få lavet et visum inden. Så sørg for, at du i god tid undersøger om din rejsedestinationer kræver et visum, og ansøg om det i god tid, så du kan nå at få det inden afrejse.

 

Rejseforsikring:

Det er dyrt at rejse, og der er mange folk som sparer, når de skal købe en rejseforsikring. Dette er bestemt ikke stedet at spare. Sørg for at få tegnet den helt rigtige rejseforsikring til din rejse, så du ikke står og skal betale dyre domme for en indlæggelse.

 

Pakning:

Når vi rejser, sker det ofte at vi glemmer nogen ting. Sørg for at følge en huskeliste til punkt og prikke, så du ikke skal bruge unødvendige penge på noget, som ville være gratis for dig at pakke. Hvad enten du skal på skiferie i Alperne, eller en backpackertur til Sydøstasien, kræver det nyt tøj. Det er indlysende, at man skal huske at pakke tøj til al slags vejr. Dog sker det altid, at man lader regnjakken blive liggende derhjemme. Men sørg nu for at få den pakket. Det er surt at være nødsaget til at blive indendørs på grund af man ikke har husket tøj til, når det regner. På haus-frau.dk kan du finde alt til din rejse.

 

Og så er der ikke mere at sige end god ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *