Guides

Skab gode ferieminder

En af de vigtigste ting, man medbringer på ferie, er kameraet. Det er vigtigt at kunne forevige øjeblikke fra ferien, så man kan se tilbage og genskabe feriefølelsen. Det er ikke alle, der føler sig lige heldige på billeder, men der er hjælp at hente. Har du endnu ikke fundet ud af, hvordan man samarbejder bedst med kameraet, så læs med her for gode råd.

Kærestetur

Uanset rejsedestination og rejsemakker vil du uden tvivl opleve behovet for at forevige rejseminderne. Når man for eksempel er på kærlighedsferie, er det rart at kunne forevige de forelskede øjeblikke, for sådanne billeder kan man med fordel hænge op i hjemmet, have som baggrundsskærm, sende ud som invitationer osv.
Desværre afspejler det fastfrosne billede ikke altid dét billede, som man forestiller sig i hovedet. Det er ærgerligt, og det bør man gøre noget ved, så man stolt kan fremvise sine feriebilleder.

Kropsholdning og ansigt

For det første så skal man rette sig op; man kan hurtigt komme til at se dvask ud, hvis man har en krum kropsholdning, og det er umiddelbart ikke et syn, man har lyst til at forevige. Udover kropsholdningen, bør man løfte hagen, så ens ansigt er bedre tilpasset i forhold til kroppen samt vinklen til kameraet. Nogle hævder, at det hjælper at placere sin tunge lige bag tænderne, netop fordi denne lille justering får ansigtet til at se mindre rundt ud. Ydermere kan man for eksempel vippe hovedet til siden, for at tilføre lidt charme til billedet. Et godt råd at blotte tænderne og smile, for det får også dem, der kigger på billedet til at smile.

Outfit og frisure

Både udstråling og outfit betyder samlet noget for et godt billede. En god idé er at iklæde sig tøj, som fremhæver ens kropsformer, når der skal tages billeder. Man kan hurtigt synes at forsvinde væk i for stort posetøj på et billede. Udover tøjet, så er en god frisure også vigtigt for et godt billede. En dårlig hårdag kan ødelægge meget for et mindeværdigt billede – ret derfor på på de ustyrlige lokker, før der skal tages billede.
Lider du af et større problem med dårlige hårdage, eventuelt i forhold til hårtab, kan det være svært at dække over, når der skal foreviges minder. Det er ikke noget, der er rart at skulle konfronteres med hver gang, man glædeligt ser feriebilleder. Der findes midlertidige løsninger i forhold til hårtab som kasketter, huer eller parykker. Ønsker du en permanent løsning, så du ikke skal frygte at få taget billeder fremover, så er hårtransplantation værd at overveje. For yderligere information om hårtab, kontakt Poseidon-klinikken her.

Nu har du i hvert fald fået nogle gode tips med på vejen, og du er forhåbentligt klar til at stråle foran linsen. Forhåbentligt kan du fremover stolt vise dine rejseminder frem. Hop i pænt tøj, sæt håret, hagen op, ret ryggen og smil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *