Guides

Singlerejsen – sådan får du en fed tur, når du rejser alene

Er du den eneste af drengene, der stadig lever det gode liv – singlelivet? Er det hamrende kedeligt at tage i byen, når alle dine kammerater smutter hjem kl. 2? Det er det formentlig og, hvis du har det sådan, har du måske overvejet at rejse sydpå til sommer, for at få en rigtig fest med sol og varme ovenikøbet.

Hvis det er en overvejelse du har gået med, kan det måske virke lidt angstprovokerende, hvis du ikke kan lokke nogen af drengene med dig. Derfor får du her mine tips til, hvordan du fået den fedeste ferie, selvom du rejser alene – for der er absolut ikke noget mærkeligt i tage på partyferie på egen hånd.

Find et party-hostel

Hvis fest er din prioritet, skal du for guds skyld finde et hostel, der ligger op til fest. Hvis fest ikke er din prioritet, skal du måske overveje at ændre din prioritet, for det er alt andet lige meget nemmere at møde nye mennesker til en fest. Det er i hvert fald mindre skræmmende at tale med nye mennesker efter et par øl.

Der findes selvfølgelig også hoteller, der ligger op til fest, men forskellen er at du der kommer til at bo på dit eget værelse. Størstedelen af de nye mennesker jeg er blevet venner med, på mine rejser alene, er ”roommates” på de hostels jeg har boet på.

Derudover bliver der tit arrangeret forskellige ting for gæsterne på disse hostels og en af de sjoveste og bedste måder at møde nye mennesker er ved at tage med på disse ture.

Tag med på pub-crawl og alle andre organiserede aktiviteter

Du skal overveje at tage med til alle de ting, der er organiserede af andre. Her er der stor chance for at der er andre singler, samtidig er det helt sikkert at du kommer til at falde i snak med nogen. Så tag med til pub-crawl eller andre arrangementer – så møder du helt sikkert masser af nye mennesker på din rejse.

Find aktiviteter om dagen

Hele din ferie foregår selvfølgelig ikke kun om aftenen. Der er masser af timer om dagen, hvor du kan møde nye mennesker og andre singler. På de fleste festdestinationer, er der en strand – og her er der ofte mulighed for at tage på katamaranture om dagen. Der er sikkert også en beach-volleybane og andre aktiviteter, som bliver brugt af besøgende.

Udnyt disse muligheder til at lave aktiviteter med de andre, for det er meget nemmere at falde i snak med nye mennesker, hvis man har noget fælles at tale om.

Brug Tinder

Du bruger måske Tinder herhjemme, men du skal absolut ikke undervurdere, hvor brugt det er andre steder – i hele verden faktisk. Så hvis du mangler en date, er det et perfekt sted at starte og det gælder lige meget, hvor du er henne i verden. Med hårprodukter fra Made4men.dk er du også sikker på at du ser knivskarp ud, når du skal på din næste date, så slå dig løs og lad være med at holde dig tilbage. Så lover vi at du får en fed ferie, selvom du rejser afsted alene!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *