Guides

Sådan tager du de fedeste feriebilleder

I denne artikel kan du læse om, hvordan du får de sjoveste, lækreste og mest farverige billeder i kassen, når du er på ferie. Her handler det ikke om megapixels, lukketid og zoom, men nærmere om gode huskeregler, til de flotte ferieselfies.

Af med solbrillerne

En brøler som mange gør, når de tager feriebilleder på solferien, er at have solbriller på imens. Og her tænker vi ikke på dem der er på billedet, men nærmere på ham eller hende der står bag kameraet. Med solbriller på er det nemlig svært at se, hvad der foregår på skærmen, og hvordan det færdige billede tager sig ud.

Med solbriller på, er lyset givetvis begrænset i dine øjne. Så når du skal fokusere på den lille kameraskærm eller smartphoneskærm, imens solen står på det højeste, så er der mange detaljer der går tabt.

Så når solbrillerne ryger af, vil du opleve, at du undgår de mange billeder, hvor vinklen er skæv skyggen af din finger forstyrrer ved linsen eller den fotograferede glipper med øjnene. På den måde vil du undgå mange ringe billeder i dit iPhonegalleri, som du alligevel ender med at slette på vej hjem i flyet, og som du alligevel aldrig viser til nogen.

Rene og glatte linjer

Når brillerne er røget du er klar til det perfekte feriefoto, så gætter vi på at størstedelen af de billeder du knipser, er enten selfies, eller billeder hvor et par solbrune ben titter frem på billedet. Og her er det selvfølgelig vigtigt at være veltrimmet og at bikinien er rettet til, så uønskede kropsdele ikke hopper ud, hvor de ikke skal.

På en ferie kan det være kompliceret konstant at skulle holde øje med hår, vådt eller svedigt hår, løbende mascara og benene som hele tiden skal tage sig glatte, glinsende og brune ud. Mange af disse ting kan du komme i forkøbet ved at afprøve en eller flere af de mange behandlinger hos Inviocare. Her kan du f.eks. få bugt med de genstridige hår på ben og i bikinilinje, som kommer igen og igen, ved at få laserbehandlet dine ben, med den nyeste og bedste metode.

Få inspiration i gamle feriefotos og spar på billederne

Sidst men ikke mindst, så kan du spare meget tid og ligegyldige billeder, ved at kigge igennem dine gamle feriebilleder fra tidligere ture. Hvilke billeder finder du frem igen og igen, og hvilke er bare de sjoveste af dem alle? Er det dem, hvor i sidder på restaurant og laver sjove grimasser til hinanden under desserten, eller er dem hvor i soler jer ved polen med en kæmpe drinks i hånden.

Hvis der alligevel aldrig bliver kigget på billederne af den selv samme ret fra 3 forskellige vinkler, så skær ned på dem på næste ferie, og spar en masse tid. Begræns generelt dine billeder, og mærk hvor befriende det er, ikke konstant at skulle have telefonen klar til paparazzi.

God ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *