Uncategorized

Sådan sparer du op til rejsen

Hvis du gerne vil ud og rejse, så kan man ikke komme uden om at det koster penge. Ofte så koster de bedste rejser også en del og derfor skal de fleste danskere også bruge et helt år på at spare op, når de skal på sommerferie for at få råd. Men du kan godt få sparet ekstra penge op ved at lave nogle små tiltag i din hverdag, som ikke behøver at kræve flere timer på arbejdet eller et deltidsjob.

Derfor har vi lavet denne artikel for at give nogle tips til hvordan du lettere kan spare op til din næste rejse.

Kig dine faste omkostninger igennem

Når du skal spare op generelt, så er det altid en god ide at gennemgå dine faste regninger og se om der er noget der ligger højere end de bør. Måske betaler du for den store TV pakke men ser kun DR1 og derfor kan nøjes med den helt lille TV pakke. Måske er du den eneste i husstanden og bruger kun internettet til at surfe og tjekke mails på. Her kan du finde noget billigt internet i stedet for at betale i dyre domme den lynhurtige fibernet forbindelse.

Begynd at cykle

Hvis du i dag har mulighed for at cykle i stedet for offentlig transport eller bil. Det er langt billigere at bruge cyklen frem for bilen eller bussen og derudover så kan du vælge at lægge alle de penge du normalt bruger på brændstof eller buskork over i en opsparing som du bruger på ferie i stedet. Du kan også begynde at cykle over og handle, cykle til venner og bekendte som bor i nærheden. Her kan du let finde flere hundrede kroner om måneden som du kan spare op ekstra til lommepenge til rejsen.

Sælg alle dine brugte ting

Har du en masse ting som du ikke bruger? Har du et loftrum eller kælderrum som er proppet til randen med ting og sager som du aldrig nogensinde får brugt? Hvorfor så ikke sælg tingene? Du kan lige så godt få nogle penge ud af det som du kan bruge på din rejse i stedet. Det er relativt hurtigt at omsætte disse ting til kontakter, hvis du bruger nogle af de platforme på nettet såsom den blå avis eller facebook, som er helt genialt til at sælge brugte ting på. Derudover så får du også endnu mere plads, som er en fordel der medfølger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.