Rejser

Sådan får du den perfekte ferie i Syditalien

De fleste der holder ferie i Sydeuropa udnytter ikke sine muligheder ordentligt. Hvis du gerne vil ave mest ud af din ferie i Sydeuropa og gør den til noget specielt, skal du ikke kun vælge en destination. Lave priser på direkte flyruter mellem de fleste europæiske byer har gjort en sådan ferie muligt. Hvis du gerne vide hvordan du planlægger din rejse bedst muligt, så læs videre.

Turkist vand, vidunderlig kultur og mad der får munden til at løbe i vand

Når flyet klargøre sig til landing og flyver ind over Palermo i det sydlige Italien, kan du se byen strække sig langs det turkise vand i bugten. Ligeså spektakulært er køreturen fra lufthavnen langs kysten ind til byens centrum. Du ved at det er starten på en god ferie når du passerer du bjergene og begynder at køre ind i de smalle gader, som har ligget samme sted siden middelalderen. Palermo er en perfekt by for folk der hellere vil opleve historie fremfor at bruge ferien på et museum. Byens middelalderkirker, arabiske kupler og monumenter fra normanneræren sætter gang i forestillingerne om alle de dramaer byen har lagt skue til. Når du er klar til at smage på hvad Italien har at byde på kan du sætte dig på en af de små restauranter langs kysten. Her kan du snakke med nogle af de lokale og tjenerne som er indbegrebet af gæstfrihed, mens du planlægger de næste dage i denne fantastiske by. Hvis du vil have mere inspiration til denne fantastiske by eller bestille dit ophold kan du gå ind på in-Italia.dk for at se mere.

 

Flyv videre til en ny by og få en ny oplevelse

Når du har oplevet det dejlige Syditalien, og er klar til at flyve videre gøres dette simpelt, hurtigt og billigt. Hvis du bruger en af flysøgeportalerne på nettet kan du finde flybilletter til din næste destination til lige under 1000 kr. I vores guide er næste destination Portugal.

 

Surfing, adventure og smukke strande

Portugal er Europas perle når det gælder surfing. Hvis du aldrig har prøvet at surfe før er dette et perfekt sted at gøre det. Der ligger utallige surferskoler langs Algarvekysten, som også er hjemsted til utallige små afslappede byer. Algarvekysten ligger på sydkysten af Portugal og strandende er brede og med lækkert varmt sand og store bølger. Som strækker sig langt til begge sider. En af de bedste byer på Algarvekysten er Lagos, hvor du finder nogle af de bedste surferskoler, samt at byen byder på lækre kulinariske oplevelser især hvis man er til friskfanget fisk. Erfaringen er at hvis du skal lære at surfe skal du sætte en uges tid af til det, så du får succes med at kun surfe. De fleste der kommer hjem efter en uge med surfing, siger at det har været en af de fedeste oplevelser de har haft længe.

Hvis du vil se hvor lækkert Portugal ser ud skal du prøve at søge på ”Hold ferie i Portugal” og kigge på de billeder der kommer frem, dog er risikoen ved at gøre dette at du ikke kan vente med at komme afsted.

 

Hvis gerne vil opleve en masse i løbet af sommeren, samtidig med at du har mulighed for at slappe af, gøre som beskrevet i artiklen her og vælge flere destinationer da det sagtens kan lade sig gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *