Rejser

På tur og ferie med bus

Er du i gang med at arrangere en tur for kollegaerne, en rejse for familie og venner – eller noget helt tredje? Så er bus som transportmiddel måske den oplagte løsning. Når man skal flere af sted, er det en fordel at rejse med turistbusser af flere grunde. Man kan køre samlet, ingen skal tænke på at skulle køre selv, og rejsen eller udflugten kan begynde allerede, når man sætter sig ind i bussen. Her kan alle deltagere nyde turen, slappe af, hygge, få lidt at spise og drikke, være social – og blive klar, til udflugtsmålet er nået.

Det kan være skønt at være på grupperejser, hvor man fra start er samlet i en bus. Om det er børn på vej til en lejrskole, sportsfans på vej til en kamp, kollegaer på udflugt eller turister på vej på ferie… Der er mange lejligheder, hvor turen med bussen altid et godt udgangspunkt. Her kan man lade op i fællesskab – for det vil typisk være et fællesskab, da man er fælles om udflugtsmålet. Og hvis fællesskabet ikke er til at få øje på i starten af turen… Ja, så er der en lang bustur, hvor der er rig lejlighed til at gøre noget ved det.

Fællesskab på busturen

I mange sammenhænge vil der nok være alkohol indblandet i sådan en bustur. For eksempel vil en tur til en fodboldkamp eller en polterabendtur sikkert indlede fællesskabet med at skåle i øl. I andre sammenhænge, for eksempel en længere busudflugt der starter om formiddagen, vil en kop kaffe og et rundstykke være en oplagt start på turen. Under alle omstændigheder kan fællesskab omkring mad og drikke være med til at skabe den rette fælles stemning for turens videre forløb. Ligesom man også kan synge fællessange, orientere alle omkring hele turen, se film, og snakke sammen. Men samtidig kan man også tage sig en lur eller blot sidde stille og slappe af, hvis det er det, man trænger til.

 

Uanset er man med i en form for fællesskab, når man er med på tur i en turistbus. Det gælder også, hvis man for eksempel er ved at planlægge en skiferie for venner og bekendte. Her er det meget oplagt at se på muligheder inden for turistbusser og grupperejser. Det er en fantastisk måde at starte skiferien på, da alle i bussen glæder sig til at komme på skiferie. Man kan, på turen til skisportsstedet, nå at stifte bekendtskab med de andre i bussen, hygge, skåle, spise, sove, se film og blive orienteret om skiferien. Voksne som børn. I det hele taget kan man lade op i fællesskab til den egentlige skiferie.

Store og små turistbusser

Det er jo ikke sikkert, man lige er 50 mennesker, der skal på grupperejse eller udflugt sammen. Er man 10 naboer eller familiemedlemmer, der gerne vil nyde godt af fordelene ved at køre samlet i turistbusser, kan det sagtens lade sig gøre. Om man så bare skal en tur til Sønderborg, eller om turen varer en hel weekend og måske endda går til udlandet. Mulighederne er mange. Ligeledes kan bussen, på mere ”seriøse” ture, omdannes til konferencebus med borde og lignende, så køretiden bliver ideel til forberedelse eller andet.

Man har med andre ord mulighed for at arrangere en tryg, sikker og komfortabel grupperejse med turistbus. Turistbusser, der er moderne og komfortable, og som sagtens kan være med i udstyr, sikkerhed og bekvemmelighed – også når der skal køres langt. Derudover er man også sikker på at have en erfaren og sikkerhedsbevidst chauffør med bag rattet. Så hvis man for eksempel bor i Haderslev, er det oplagt at se på turistbusser som muligt transportmiddel, næste gang man skal på grupperejse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *