Uncategorized

Oplev Mellemamerika – en rejse du ikke vil fortryde!

Både Nord – og Sydamerika har altid været populære rejsedestinationer, men kontinent mellem disse to byder på lige så fantastiske naturoplevelser, gæstfrie mennesker og ikke mindst sol og varme. Her kommer nogle tips til, hvor du skal rejse hen hvis du vil prøve kræfter med det lille kontinent imellem de to store amerikanske kontinenter. Her kommer nogle tips til dig, som gerne vil prøve kræfter med Mellemamerika.

Costa Rica

Costa Rica er på målt på indbyggere et lille land, men målt på diversitet og natur, så det lille mellemamerikanske land mangfoldigt og rigt på mange måder.  Landet grænser op til både Atlanterhavet og Stillehavet, og landskabet er både bjergrigt, har lange hvide sandstrande så langt øjet rækker og tætte regnskove, hvor man kan finde alverdens dyreliv.

Costa Rica har et væld af seværdigheder, hvor det i hovedstaden San José er muligt, at besøge guldmuseet eller man kan tage en tur til landets højeste vulkan som hedder Iruzu, der måler hele 3800meter.  Størstedelen af Costa Ricas befolkning er en blanding af indfødte indianere og europæere, hvilket også kommer til udtryk i nogle af de mange seværdigheder, hvor man kan besøge indianerruiner og gamle klostre.  Hvis man er typen der har lyst til at surfe, så er Costa Ricas vestkyst en af de bedste steder i området, hvis ikke verden til at tage et par dage på bølgerne.

 

Nicaragua

Lige nord for Costa Rica ligger Mellemamerikas største land kaldet Nicaragua. Nicaragua har en mangfoldig historie, hvor der både har været undertrykkelse fra diverse koloniherre, hvor blandt andet USA flere gange har blandet sig i landets politik. Nicaragua har derimod en billedeskøn natur, hvor de såkaldte majsøer ikke behøver filter, da de kridhvide strande bugter sig ind ud mellem klipperne og ender i det azurblå vand.  Granada er en by, som man bliver nødt til at slå vejen forbi, hvis turen går til Nicaragua. Byen bærer tydeligt præg af de spanske kolonister, hvilket ses gennem arkitekturen.  Her bliver gaderne fyldt med Hestevogne i dagtimerne, som skal fragte alverdens varer ud til de forskellige butikker i byen.  Nicaragua vil uden tvivl være en oplevelse for livet.

 

 

Guatemala

 

Guatemala er kontrasternes land. Her finder man golde bjerge til de mest frodige regnskove med alverdens dyreliv. Lige sådan er der stor forskel på rig og fattig i dette store Mellemamerikanske land.   landet er rig på oplevelser, hvor de kæmpe store mayaruiner er en af de ting man absolut skal opleve når turen går til Guatemala.  Hvis man ikke har lyst til at vandre op og ned mayaruiner og mærke historiens vingesus, så kan man altid tage en dukkert i det lækre azurblå Atlanterhav på Guatemalas Østkyst.  Et besøg i hovedstaden Guatemala City vil bestemt være en oplevelse for de fleste, hvor Antigua market er et must, hvor det er muligt at finde alt mellem himmel og jord, ligesom choco museet er et must see.  Byen har også utroligt mange internetcafeer, hvor det er muligt at finde relevant hosting til din hjemmeside. Det kan man læse mere om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *