Guides

Ny start, nyt studie og ny bolig

Er man kommet ind på sit drømmestudie og skal i gang med at finde et sted at bo, fordi der er for lang rejsetid mellem ens hjem om skole, så læs med her og få lidt inspiration. Det er vigtigt at få en god start på ens nye hverdag og det kan være rigtig udfordrende, hvis man står i en situation uden bolig. Fungerer en nye hverdag ikke fra starten af, kan alt hurtig blive meget uoverskueligt.

Kender man ikke nogen, som kender nogen der kan hjælpe med ens boligsituation, er der heldigvis andre midler man tage i brug, som andre i samme situation har haft stor succes med. Læs med i denne artikel og få nogle gode råd.

Et billede, der indeholder indendørs, gulv, sofa, værelse

Automatisk genereret beskrivelse

Vær i god tid, der er rift om pladserne

Det er en rigtig god ide at være i god tid, da der er mange personer om buddet, som også skal finde en bolig. Der er ikke nok lejligheder i de store danske byer, i forhold til personer som står og har brug for en, hver gang der er studiestart.  

Der er studiestart i august og september hvilket betyder at alle de nye studerende skal flytte over sommerferien. Et godt råd vil derfor lyde på at hvis man har mulighed for at finde noget før sommeren går i gang, ville det kunne gøre processen meget nemmere.

Alle vil gerne have en god start på studiet og ikke stresse over ens boligsituation, så derfor er det bedste råd at man skal være i god tid.  

Brug den hjælp der er til rådighed

Der er mange muligheder for at få hjælp til at finde en bolig. Nogen er bedre end andre, især når det gælder troværdighed. Troværdighed vægter rigtig højt, da man betaler et månedligt beløb for at tilmelde sig diverse boligsider.

Findroommate har haft stor succes de sidste mange år. De har hjulpet tusindvis af danskere og har dermed fået gode anmeldelser igennem tiden. Findroommate kan hjælpe dig i de danske storbyer København, Århus, Ålborg og Odense. Dette er byerne der prioriteres, da det er de største studiebyer i Danmark.

På deres online platform kan man finde alt fra et værelse til et hus eller en lejlighed. Som bruger skriver man sine kriterier ind, som opfylder ens personlige behov. Efter man har oprettet sin profil med sine kriterier, modtager man automatisk mails med ledige boliger, der opfylder ens krav.  Det er simpelt og nemt at figurere rundt i som forbruger. Mange danskere har haft succes med denne løsning brug Find Roommate og find din kommende bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *