Guides Rejser

Must sees på din tur til Australien

Australien eller landet down-under er et af de lange, hvor man kan opleve alle klimaer. Australien er et kæmpe land, og det kan være svært at beslutte sig for, hvor rejsen skal gå hen. Derfor har vi taget beslutningen for dig, og vi tipper til steder, hvor du burde lægge vejen forbi på din uforglemmelige rejser til Australien.

Alternativ skidestination

Når man tænker på Australien, bliver ens tanker straks ledt hen på hvide sandstrande og eksotiske dyr. Og det kan man bestemt også opleve! Dog kan man også stå på ski i Australien. Men hvad med at kombinere din rejse med en skitur? Det er de færreste, som ved eller har prøvet at stå på ski i Australien. Og hvor sejt ville det ikke lige være at sige, at man har? Man kan stå på ski på Mount Hotham og i Perisher-området i New South Wales.

Storbyer

Der er et par storbyer, som man skal se, når man rejser rundt i Australien. Her er det værd at nævne Sydney og Melbourne. Sydney huser smukke hvide bygninger og desuden også operaen, som er designet af danskeren Jørn Utzon. Melbourne er en hyggelig storby, hvor der nærmest ligger parker på hvert gadehjørne. Når man er i Melbourne skal man besøge bydelen Fitzroy. I Fitzroy kan man finde et hav af hyggelige caféer, hvor man kan spise lækker mad eller nyde en god kop kaffe.

Øerne på østkysten

Der er adskillelige øer langs Australiens østkyst, og det kan være svært at udvælge, hvilke man skal besøge. Dog er der nogen øer, som er must sees. En af dem er Fraiser Island. Fraiser Island er verdens største sand-ø og har en ualmindelig smuk natur. Man kan blandt andet bade i de såkaldte ”Champagne Pools”, hvor vandet bruser op, så det ligner champagne. Når du så har badet færdigt, kan I køre med en firhjulstrækker til den plads, hvor I skal overnatte. Udover smuk natur har Fraiser Island også et rigt dyreliv, hvor man for eksempel kan se sjældne fugle og vilde dingoer, som er en blanding mellem en hund og en ulv.

En anden ø som man bare skal opleve er Whitsunday Islands. Whitsunday Islands opleves bedst ved at tage på en bådtur. Whitsundays består af 74 øer og den populæreste er klart Whitehaven Beach. Whitehaven Beach er omringet af det klareste vand, hvor man kan se hajer, rokker og de giftige gopler, ”havhvepse”.

Hvis du rejser med børn bør du følge et par råd. Det er en god idé at booke hoteller, hvor der er en god børnepool. Dertil er det en god idé at booke et all-inklusive ophold, så man ikke konstant skal huske at købe drikkelse, for at holde sig hydreret. De fleste all-inklusive hoteller tilbyder et vaskerum. Så hvis dit barn bruger økologiske stofbleer, kan disse stadig vaskes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *