Guides

Miniferie i Danmark – 5 tips til miniferier for hele familien

Har du planlagt en miniferie for hele din familie i danmark, og vil du gerne have lidt tips til hvordan i oplever mere og generelt får en rigtig hyggelig ferie sammen, så har vi lavet denne guide med 5 tips til at få en hyggelig miniferie i danmark for hele familien.

 

Nyd tiden med familien

 

Det første tip er ret enkelt, det handler om at være tilstede i nuet, i en hektisk hverdag er det måske ikke så meget du får snakket med dine børn som du ønsker. Derfor skal du også lade alt arbejde, computer og internet blive hjemme og så være på overfor din familie. Sørg for at i for snakket en masse og bygget nogle stærke bånd i familien.

 

Gør det nemt og praktisk for jer selv

 

Hvis i skal på miniferie med små børn, så er det godt at være forberedt på selv det værste, der skal derfor pakkes ekstra tøj til de små, der skal pakkes lidt legetøj og andet som de kan lege med. Hvis i har planer om at komme ud at gå nogle lange ture, så ønsker du nok ikke at barnet skal sidde på din arm hele dagen. Undersøg eventuelt med det sted i skal bo om der er mulighed for at leje en klapvogn. Hvis ikke så kan du se denne oversigt med test af klapvogne, som hurtigt viser dig hvilke klapvogne der er bedst til netop dine behov.

 

Oplev lokalområdet

 

Hvis i overnatter i en mindre by, så kom ud og oplev lokalområdet, gå en tur i byen og kom ind i nogle lokale forretninger. Spis eventuelt på det lokale torv og mærk stemningen af den nye by. Der er altid noget at opleve, hvis ikke så tjek nettet for oplevelser i lokalområdet nær jer. Det kan eksempelvis være på denne side med hundredvis af oplevelser, her er der noget at foretage sig for hele familien.

Oplevelsesgaver

 

Kør rundt

 

Hvis i har mulighed for det, så start bilen op og kør lidt rundt, kør eventuelt til en af de nærmeste store byer, her kan i altid finde på noget at lave for hele familien. Det kan være der er en park med forlystelser og legeplads, det kan være der er et godt sted at spise, mulighederne er mange.

 

Gå lange ture

 

En anden rigtig god ide for at komme hinanden tæt og få slappet af, er at gå nogle lange ture, tag ud til den nærmeste skov og gå en lang tur sammen, leg i skoven og tag eventuelt et par madpakker med så i ikke skal tænke på at køre tilbage når de små er sultne. Det kan ligeledes være at gå en lang tur ved den lokale strand, selvom det måske er koldt og blæsende, så elsker børn at komme ud og gå ved vandet og du kan være helt sikker på at dine børn så kommer til at sove godt om natten. Som du kan se så er der mange muligheder for at få en hyggelig tid med en miniferie i danmark, det vigtigste er at i oplever sammen og lader arbejdet blive derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.