Rejser

Min yndlingsby: London

Gæsteindlæg.

London er den største by i Europa og for mange er det byen i Europa, London er en rigtig verdens metropol der tæller med blandt de største byer i verden. Byen har alt hvad man forestille sig en by skal indeholde. Den har store museer, musik, shopping muligheder, sportsoplevelser alt sammen ting i den absolutte verdens elite. Kort sagt er London virkelig et besøg værd for alle der gerne vil opleve følelsen af at være i en rigtig storby. Hvad mange måske ikke ved er at London også er en gammel by der er næsten 2000 år gammel og generelt er byen bare fyldt med ikoniske bygninger og historiske pladser og steder hvor der er mulighed for at være hvor historien skete.

Hvorfor London?

Hvorfor ikke? London er den fedeste og mest alsidige by i Europa og den har alt at byde på. Det er lige meget hvad man er interesseret i så har London det. Især inden for Museer står London stærkt, byen har nogle af verdens bedste museer og man kan sagtens bruge hele dage bare inde på et museum. Hvis man virkelig er interesseret i kunst og kultur skal man tage en tur til London. London er også fyldt med masser af smukke bygninger der afspejler Londons status som hovedstad i det store britiske empire og byen er derfor fyldt med store smukke bygninger der afspejler den magt og den rigdom der har været i byen igennem århundrede. Man kan således sagtens gå rundt i byen og få dage til at gå med at se på bygninger man ikke finder magen til her i Danmark. Byen har desuden også utroligt mange muligheder for at gå shoppe amok i de mange store butikker der ligger i London. Udover de helt store butikker er der også mange smalle butikker med et udvalg man ikke finder andre steder. Der er en helt bydel i London, Camden, hvor man kan købe alternativ tøj og knust man ikke finder andre steder i London. Det er også meget almindeligt for danskere at tage til London for at julehandle og købe julegaver ind.

Det er mange gode muligheder for at spise i London og de har noget for enhver smag og til enhver pris. Der er både de helt små spisesteder med fast Food og nogle af de dyreste restauranter i verden.

Der er ikke langt fra London til Danmark og fly biletter er i løbet af de seneste år blevet utroligt billige og man kan komme til London for en pris der er lavere end hvad det koster at tage toget til København. Der er masser af muligheder for at komme med fly til London, mange af de flyselskaber der flyver til London fra Danmark flyver til lufthavne der ligger lidt uden for London så man skal også regne med at bruge penge på transport til og fra London.

Fakta om London?

Der bor 12-14 millioner mennesker inde stor London og det er suverænt den største by i Europa, og den er for mange en ny de gerne vil til. London er også fyldt med Ikoniske bygninger og museer der er i sig selv er en tur værd. Byen er desuden fyldt med gode shoppemuligheder og restauranter. Det er nemt at komme til og fra London, det koster mindre at flyve derover end det gør at køre med tog her i Danmark. Byen blev grundlagt af romerne i år 47 og den er således også gammel og generelt bare fyldt med historiske mindesmærker der får en til at føle historiens vingesus når man bevæger sig rundt i byen og ser på de mange historiske steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *