Rejser

Læs om de 3 nye hippe modetrends i de farverige franske gader i Paris.

Sommeren er over den modeikoniske by Paris og gadebilledet er fyldt med farverige kjoler i forskellige nuancer og faconer. Har du planer om at tage en weekendstur til Paris i den kommende tid? Og har du lyst til at være med på moden? Ligenu er der 3 megatrends, som er gennemgående og som du ikke ville kunne undgå at ligge mærke til, ved en spadseretur gennem de hyggelige gader. Læs om de 3 megatrends nedenfor og bliv klar til en tur til Paris.

Broderet print…

Du ser print i gadebilledet sommer efter sommer, men det helt nye, som man ikke har set meget af, er broderet print. Både i gadebilledet og de mange butikkers udstilingsvinduer, ser du broderet print i forskellige farver og stilarter. Vi har været en tur til Paris og været nysgerrige overfor de franske kvinders syn på denne nye 2019 sommertrend. Der dannede sig hurtigt et billede af de franske kvinders mening til broderet print. Udsagn som ”Det giver det enkelte stykke tøj mere kant” og ”Broderet print viser en anden bevidsthed omkring kvaliteten for det enkelte stykke tøj”, var det mest hyppige.

Maxikjolen..

Maxikjolen er den mest populæreste kjole, du ser i gadebilledet. Kjolen falder ned langs kroppen og stopper ved slutningen af benet, så du har mulighed for at style dit outfit med et par stilletter eller en flot sommersandal. Denne kjole ser du både tætsiddende, løst eller som en blanding i en bevægelig slå-om kjole. Vil du være med på moden, når rejsen går til Paris? Så gå ind på Online-mode.dk og se det brede udvalg af maxikjoler.

Masser af farver  

En af de helt store trends, er outfits med masser af farver. Der bliver kombineret farver som aldrig før, og det giver virkelig en sprydlende karakter og en varme til de hyggelige franske gader. De sorte og jordfarvede kjoler er gemt væk og de farverige, blomstret og printet kjoler er blevet et kæmpe hit. Har du brug for noget inspiration til dit næste farverige outfit, så gå ind og tjek udvalget ud hos Online-mode.dk. Her finder du udover de mange flotte maxikjoler også en bred farvepalette, som helt sikkert giver dine outfits et pust fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *