Rejser

Lån penge til rejsen

Sommeren er over os, og rigtig mange danskere sidder lige nu sydpå og nyder hvide sandstrande og kolde drinks – de andre er ved at pakke kufferten og venter tålmodigt på, at det er deres tur til at holde ferie. Det danske sommervejr er ikke just det mest pålidelige og troværdige af slagsen, hvilket er grunden til, at mange danskere vælger at tage sydpå til varmere himmelstrøg. Men hvad gør man, hvis man ikke har penge til at tage ud at rejse? Læs denne artikel, hvor vi guider dig til, hvordan du kan låne penge til rejsen.

Tag et lån online

Med et lån online har du mulighed for at låne penge hurtigt og billigt. Du kan låne alt mellem 500 og 400.000 kroner, så du kan komme afsted på ferie til sydens sol og varme. Der er dog et par forholdsregler, du skal tage i brug, hvis du vil låne penge online til en ferie.

Lån det rette beløb

Det kan virke fristende at vælge et lån med et beløb langt over, hvad du egentlig har brug for. Det er dog utrolig vigtigt, at du kun låner den mængde penge, du i virkeligheden har brug for. Husk, det koster penge at tage et lån, og du skal ydermere være i stand til at betale lånet tilbage inden for den afsatte tidsramme.

Vær opmærksom på ÅOP

Når du skal låne penge, vil der være nogle bestemte udgifter, som er forbundet til lånet, og dem skal du være særligt opmærksomme på. Når du undersøger og vurderer forskellige låneudbydere, skal du udelukkende holde øje med lånets ÅOP, årlige omkostninger i procent, da du får den samlede pris for, hvad det vil koste dig at optage lånet – inklusiv renter og gebyrer. Du får altså et klart indblik i, hvad lånet reelt set vil komme til at koste dig.

Prissammenligning

Inden du låner penge hos en online låneudbyder, er det vigtigt, at du undersøger markedets mange forskellige aktører først, så du vælger det billigste og bedste alternativ. Du kan på denne hjemmeside få et hurtigt overblik over de mange forskellige udbydere og deres regler og vilkår. Du kan spare dig selv for flere tusinde kroner ved at vælge den rette låneudbyder – penge du i stedet kan bruge på din rejsedestination.

Læg et budget

Noget af det første, du skal gøre, inden du låner penge, er at lægge et budget, så du får et overblik over din økonomi, og hvad du er i stand til at afbetale igen – også over hvor lang tid. Dette gøres ved, at du finder alle dine indtægter, og af dette fratrækker du dine udgifter, og på denne måde ender du med et rådighedsbeløb, du eksempelvis kan anvende til at tilbagebetale lånet igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *