Uncategorized

Kokkeskole i Italien – Noget du bør prøve!

Hvis du er ved at være træt af charterferie og uinspirerende hotelmad, så er det måske på tide at prøve noget nyt. Og med nyt menes der ikke, at du ”blot” finder en ny destination og et nyt hotel. Hvorfor ikke prøve noget mere radikalt som en kokkeskole i Italien?

På en kokkeskole i Italien får du en 100% unik oplevelse, hvor du lærer en masse om det italienske land herunder mad, natur, kultur, sprog og meget mere. I dette indlæg ser vi nærmere på, hvad du kan forvente at opleve på en sådan skole i Italien.

Få den italienske madkultur helt ind under huden

En af de bedste grunde til at tage på kokkeskole i Italien eller andre lande er, at du får madkulturen helt ind under huden. Det er i langt de fleste tilfælde lokale kokke og ildsjæle, der fungerer som undervisere. Derfor kan du være sikker på, at du lærer de bedste tips og tricks til at blive en god italiensk kok.

Hvem henvender kokkeskolen sig til?

Kokkeskoler i Italien henvender sig i høj grad til dig som godt kan lide at lave mad. Dog er skolerne også ideelle at tage på, hvis du for eksempel gerne vil være klogere på den italienske kultur generelt. Mad behøver nødvendigvis ikke at være din største interesse for at få en super oplevelse.

Inden du rejser kan det være en god ide at læse mere om Italien som land. På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du bl.a. læse om ”rejse og ophold”, ”kultur”, ”eksportrådet” og ”FN i Rom”.

Gør det nemt: Book din kokkeskole via DuGlemmerDetAldrig.dk

pasta-1463927_640

Hvis du allerede nu sidder og tænker, at en kokkeskole i støvlelandet kunne være noget for dig, så hop ind på DuGlemmerDetAldrig.dk. Her tilbyder de nemlig en kokkeskoletur til Italien – nærmere bestemt Toscana. Og som du nok ved, så er Toscana et fantastisk område, når det kommer til mad og gastronomi.

Book og-/eller læs mere om den italienske kokkeskole her.

Det indeholder turen

Hvis du booker en kokkeskoletur via DuGlemmerDetAldrig.dk kan du forvente følgende:

  • Skolen findes lidt uden for Toscana-regionen i en by ved navn Portico di Romagna. Denne by ligger i de Appeninske forbjerge (mellem Firenze og Ravenna).
  • 6 x overnatninger
  • 6 x morgenmadsbuffet
  • 6 x 4 retters aftensmåltid
  • 3 dages kokkeskole inkl. frokost
  • Formiddagene bliver brugt på undervisning af lokale kokke. Kokkene tager udgangspunkt i italienske traditioner og de bedste, lokale råvarer.
  • Eftermiddagene bliver bl.a. brugt på smagning af delikatesser herunder ost, pølse, olivenolie og selvfølgelig vin.
  • Der vil være god tid til at udforske landsbyen på egen hånd med mulighed for vandretur i nærliggende nationalpark ved navn Foreste Casentinesi. Trøffeljagt og vingårdsbesøg.

Turen inkluderer ikke transport. Hvis du gerne vil have gode priser på flybilletter til Italien, så anbefales : www.billigeflybilletter.net 

Hvem er DuGlemmerDetAldrig.dk?

DuGlemmerDetAldrig.dk er en side, hvorpå du får adgang til et væld af spændende oplevelser. Du kan bl.a. booke en tur i luftballon, køre djævleræs, booke et ophold på Hotel Alter Meierhof og meget mere. DuGlemmerDetAldrig.dk er siden at gå til, hvis du trænger til en god og mindeværdig oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.