Rejser

Hvor skal din 3-måneders rejse gå til?

Hvis man lige er blevet student, er der mange, der vælger at tage et sabbatår for at få en pause fra skolen og for at lave noget helt andet. At rejse i sit sabbatår er blevet mere og mere populært, og i denne artikel vil vi præsentere forskellige steder, din 3-måneders rejse kan gå til.

Frivillig i Kenya

Hvis du er interesseret i at få én på opleveren og opleve, hvordan en almindelig familie fra Kenya lever, er frivilligt arbejde i Kenya helt sikkert noget for dig.
Ved at tilmelde dig en frivillig organisation kan du få en studierelevant praktikplads i Kenya, hvor du vil arbejde helt tæt på lokalbefolkningen og gennemgå en kæmpe personlig udvikling.
Hvis det er denne vej du tænker du vil gå, er det en god ide at være opmærksom på, om du kan klare den store livsstilsændring og de historier som lokalbefolkningen beriger dig med.
Desuden vil frivilligt arbejde også gøre dig interessant i en eventuel kvote 2 ansøgning.

Backpacking i Asien

Hvis du ikke ønsker at arbejde, men hellere vil nyde en lang ferie med en masse spændende oplevelser, kan du overveje en backpacking tur til Asien. Asien ligger langt væk fra Danmark, og det er derfor et kontinent, som mange ikke har udforsket endnu.

Her vil du både kunne opleve en vild jungle med orangutanger, elefanter, krokodiller og mange smukke havdyr. Asien byder på et smukt koralrev, hvor du kan dykke med store havskildpadder og hajer. Desuden er det asiatiske kontinent meget kulturelt og besidder mange smukke templer og paladser.
Levestandarden i Asien er ikke speciel god, men til gengæld er det utroligt billigt at leve dernede, og det giver dig derfor mulighed for et længere ophold.

Australien – det ekstraordinære kontinent

Australien er et kontinent som de færreste unge danskere har udforsket. Australien ligger omkring 48-timer i fly fra Danmark, hvilket gør, at det ikke bare er et kontinent, man besøger i en uge. Dit sabbatår er derfor en oplagt mulighed for at tage på en længere rejse til Australien.
Australien byder på et vildt dyreliv med hajer, blåhvaler, pandaer, krokodiller, slanger og mange flere. Desuden har Australien noget af det flotteste koralrev i hele verden.
Dog skal du have sparet en del penge sammen, da prisniveauet i Australien er på niveau med det danske, og det er derfor rigtig omkostningsfuldt at leve dernede.

Med casinofinder.dk kan du hurtigt og sjovt spille dig til flere lommepenge til turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *