Nyheder Rejser

Hold en primitiv ferie

Vi er stadig kun i årets første måned og hvad resten af året kommer til at byde på er endnu uvist. En ting er dog nok sikkert, og det er at corona kommer til at spille en stor betydning – også til sommer. For selvom der er fuld gang i vaccinationerne og smittetrykket stadig bliver bedre, så må vi nok indstille os på, at det ikke bliver en sommerferie med charterrejser, som vi kender det. Det er ikke sikkert det bliver sådan, men meget tyder på det..

Derfor kan det også være en god ide at begynde at tænke i andre baner og hvordan sommeren så skal bruges. Sidste år var der rigtig mange danskere, der tog i sommerhus, og det er der givetvis også mange, der kommer til at gøre i år. Så hvis man overvejer dette, skal man nok ikke vente alt for længe.

Overvej alternativerne

Der findes også alternative former for ferie, og en af dem der er begyndt at gøre sit indtog er overnatning i smelters rundt om i landet. Der er også mange der er begyndt at bygge deres egne. Hvis du overvejer det, kan du se mere om shelters her. At overnatte en enkelt nat eller to i et shelter og så måske tage videre til et nyt, er der mange der kombinere med en vandreferie eller cykelferie, eller bare en ferie, hvor man kommer lidt mere i kontakt med naturen.

Udover at det er tættere på naturen, så er det naturligvis også en meget bæredygtig og miljøvenlig måde at holde ferie. Og hvis der er noget der vinder frem i øjeblikket, så er det naturligvis at være grøn og miljøvenlig.

Hvis du overvejer dette, så kan du downloade apps, der viser lige hvor nærmeste shelter er, og hvor du kan finde alle offentlige shelters i Danmark. Derudover der også mange der udlejer dem privat for symbolske beløb gennem eksempelvis AirBnB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *