Guides Rejser

Hav dit barn godt klædt på til sensommerens rejser

Står du og skal have det sidste ud af sommeren? Du skal måske rejse sydpå med hele familien, inden skolesommerferien slutter, eller arbejdet kalder igen. Derfor er det afgørende at have det rette tøj og det rette udstyr klar til dit barn eller dine børn. Hvad enten du har drenge eller piger, er det vigtigt at have sommer- og badetøjet i orden, så du kan smække benene op og nyde ferien ordentligt. Her giver vi dig et overblik over, hvad du skal huske på.

Vær forberedt til sol, strand og kølige aftener

Hvis du skal rejse til sydens sol med dine børn og få den sidste varme, inden efteråret kommer, er der meget forskelligt slags tøj og udstyr, du har brug for. Hvis du skal rejse med en lille pige, er det typisk sommerkjoler, nederdele, toppe og bodystockings i lette materialer og badedragter og solhatte, du ikke kan rejse uden.

Hvis du rejser med drenge, kan du ikke komme udenom t-shirts, shorts, seje solbriller, kasketter, sandaler og badeshorts, da poolen eller havet nok skal besøges en del. Og netop til poolen eller stranden er det også vigtigt at have en masse tøj, der beskytter mod solens stråler, blandt andet UV-telte, solhatte og kasketter, så I kan undgå at blive solbrændt.

De kølige sensommeraftener skal du også være forberedt på, hvor der måske skal ristes skumfiduser ved grillen eller bålet. Derfor skal der også cardigans, sweatre, lange bukser eller strømpebukser til, før tasken er pakket færdig.

Hvor kan jeg finde alt, hvad jeg har brug for?

Det kan være uoverskueligt at finde alt det tøj og udstyr, du har brug for i forskellige butikker eller webshops. Her er House Of Kids et oplagt sted at lede, da de har alt til rejsen med børn samlet i en overskuelig og brugervenlig webshop. Du kan finde badetøj, tøj, sko og udstyr til både babyer, drenge og piger, og de har en lang række forskellige lækre mærker, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Hvad enten du er til farverigt print, ensfarvede og klassiske udtryk, støvede farver med bohemeudtryk, superhelte til seje drenge eller noget helt femte, kan du være sikker på at finde, hvad du leder efter hos House Of Kids.

Hvis du vover dig ud på en rejse med en baby, kan du også finde stofbleer, savlesmække og legetøj i alverdens afskygninger, så du er klædt godt på til at have en lille ny med på rejsen. Kvaliteten skal du ikke være bekymret for, da webshoppen har mange forskellige etablerede og kvalitetsbevidste brands fra både ind- og udland. Hvis dette lyder interessant for dig, så hop ind på Houseofkids og kig løs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.