Rejser

Har i overvejet Sydafrika?

Lige nu kan det være svært at tænke på at rejse, men der kommer en tid efter Covid, hvor vi igen skal ud og se verden. Så hvor skal den næste længere rejse gå hen? 

Vi danskere er vilde med at rejse, og vi rejser generelt længere og længere væk. Thailand, Sydamerika, USA har længe været højt på listerne over de steder vi gerne vil besøge. Verden er så stor og byder på så mange ting, det hele handler om at skabe minder, som vi kan huske resten af livet, og som vi ikke vil være foruden.

Hvis du virkelig vil have minder for livet, kan en tur til Nelson Mandelas hjemland Sydafrika på det varmeste anbefales, uanset om i rejser som et par, som en familie eller flere generationer sammen. Sydafrika har nemlignoget for enhver smag. I kan få en klassisk solferie, men grunden til at de fleste vælger Sydafrika er nærmere de storslåede naturoplevelser der er mulighed for at få. Både den rene vilde natur, og det dyreliv man finder.

Oplev Cape Town

Det første vi anbefaler her, er dog ikke naturen men storbyen Cape Town der er fyldt med seværdigheder. Fra Cape Town kan du eksempelvis tage på en guidet tur til den gamle fængselsø Robben Island. Robben Island er et verdensarvssted og museum, en spændende påmindelse om det nyligt demokratiske Sydafrika og den pris, der betales for frihed. Men der er også andre museer og historiske steder i Cape Town, f.eks. Rådhus og Bo-kaap. I nærheden er der også vingårde, du kan besøge, hvis du er interesseret i de berømte sydafrikanske fantastiske vine fra f.eks. Kanonkop Wine, Eikehof, Haute Cabrière eller Rust en Vrede. Mulighederne er mange.

Safarier og den vilde natur

Safari er en af de helt store attraktioner i Sydafrika. Her kan du blandt andet besøge Kruger National Park, der nok er den mest kendte af dem alle, men også Boulders Game Reserve, Drakensberg, Blyde River, Bourke’s Luck Potholes og mange andre er et besøg værd. Sydafrika tilbyder en helt unik natur og et helt igennem fantastisk dyreliv. Naturreservaterne giver masser af muligheder for spændende Bush Walks og safaris. Kruger National Park er en af verdens rigeste nationalparker, når det kommer til dyr. Der kan du opleve alt fra antiloper og løver til aber, giraffer og elefanter i deres naturlige habitat. Du kan læse mere om Sydafrika-rejser her. For selvom man godt kan arrangere en rejse selv, er det klart at anbefale at man lader et bureau der har viden og erfaring på området, om at gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.