Guides Rejser

Guiden til din backpackertur

Længes du også efter at komme væk fra hverdagen? Vinteren har været lang i år og selvom vi befinder os i foråret, så føles det stadig som vinter. Det er lang de fleste, som ønsker at få lidt D-vitamin og ligge ved en varm pool med en kølig drink et eksotisk sted lang væk fra Danmark. Dog bliver de fleste rastløse ved at ligge vel en pool i mere end en uge. Så hvad med at tage ud at backpacke i din næste ferie? Så kan du både kombinere uforglemmelige oplevelser med lange dage ved poolen. I denne artikel finder du tips til, hvad du skal have tur på inde, du tager afsted på din backpackertur.

Pak mindst muligt

Når du skal pakke til din backpacker tur er det vigtigt, at du begrænser det du tager med. Du kommer formegentlig til at besøge mange lande på din lange rejse, og der skal helst være plads til en lille souvenir fra alle lande. Desuden skal du kunne bære alle dine ting i en enkelt taske. Desuden er det en god idé at investere i en god komfortabel rygsæk inden din tur. Vi anbefaler, at du vælger en rygsæk på maks. 55 liter.

Vær åben

Uanset om du rejser alene eller med en ven, så er det vigtigt, at du har en åben tilgang til tingene. Du er blandt andet taget afsted for at opleve noget nyt, så sørg for altid at have ja-hatten på. Selvom nogen er af den overbevisning, at verden er et farligt sted, så er det bare et udtryk for frygten for det ukendte. Langt de fleste mennesker som du møder på din vej er søde og vil med garanti hjælpe dig, hvis du har brug for det. Det er også en af grundene til, at du skal være åben overfor andre mennesker. For sjovt kunne det ikke være at få nye venner på den anden side af Jorden. Nye venner kan lære dig om andre kulturer og give til et helt nyt syn på tingene. Vær derfor impulsiv og åben på dig rejse!

Forlæng feriefølelsen

Når du kommer hjem fra din rejse, så vil du med garanti føle dig trist over, at din tur er slut. Heldigvis er det et godt tegn på, at du har haft en god tur. Der findes måder, hvorpå du kan længe følelsen af din ferie. Du kan for eksempel lave et fotoalbum, hvor du lægger alle de bedste fotoer ind med en lille tekst, som beskriver hvor og hvornår billedet blev taget. Det kræver blot, at du har taget en masse gode billeder på din telefon. Derfor er det en god idé at besøge ihero.dk inden du tager afsted, så din telefon er i bedste stand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *