Guides

Guide: 5 tips til den perfekte weekend i London

Flypriserne er faldet meget over de sidste år. Det betyder at flere har råd til at tage på korte weekendture oftere. En af de bedste destinationer at tage til, hvis man er til storbyer er London.

London har en masse gode ting, som man skal nå at se hele byen.

For at du kan gøre planlægningen af din rejse så enkel som mulig så har vi her samlet de ting i skal se i London og andet information til at få den perfekte weekend i London.

Sejl på Themsen og se Tower Bridge

Det første sted, som vi mener du bør se mens du er i London er Tower Bridge.

Tower Bridge er den mest ikoniske broer i London, hvilket skyldes dens flotte design. Den bedste måde både at se Tower Bridge er ved at sejle i en af bådene på Themsen, som er floden der går igennem hele London.

Når du sejler på Themsen, får du også set London Eye og mange af de andre ikoniske monumenter og bygninger i London.

 

Se klokken på Big Ben

Det andet sted, som vi mener du bør se mens du er i London er Big Ben.

Big Ben er nok det mest kendte ur i hele verden, og optræder i utallige film og serier.

Udover at se Big Ben, så kan du også besøge The house of Parliament, hvor du enten kan komme på en guidet eller selvguidet tur. Medmindre du kender alt til London, så anbefaler vi at du vælger en guidet tur.

 

Spis en picnic i Hyde Park

Det tredje sted, som vi mener du bør se mens du er i London er Hyde Park. Turen til Hyde Park er selvfølgelig bedst at se, hvis solen skinner, men den er også flot hvis der er lidt overskyet.

Parken tilhørte tidligere Kong Henry VIII, men den er i dag åben for alle.

Den bedste måde at opleve parken er ved at kombinere turen med dagens frokost. Tag fordi en restaurant, som laver takeaway og tag det med ud i parken.

Køb fri adgang til metroen

Det første af vores praktiske råd til dig er at købe fri adgang til alle metroer for hele weekenden.

London har et af verdens bedste metrosystemer i verden, og det er samtidig din bedste vej rundt i byen.

Du kan komme hurtigt rundt mellem alle de steder du gerne vil besøge, og samtidig kan du komme ud til lufthavnen, når du skal hjem igen.

 

Pas på med toilettasken

Det første af vores praktiske råd til dig er at huske at du hverken må have barberskrabere eller beholdere med over 100 ml med på flyet.

Hvis du ikke gider at tjekke din bagage ind, så husk at have en lille tandpasta og sørg for at have tjekket hvad du må have med hjemmefra.

Hvis bagage er inkluderet, så brug det, så du kan have alt hvad du har brug for med. Hvis du skal afsted og skal afsted med kæreste, så kan du  købe en ny barberskraber her, så du kan barbere dig med stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *