Uncategorized

Gør det sjovt at dyrke motion på din strandferie

Det kan være meget hårdt at skulle tænke på motion, når man er på ferie. At ligge på stranden med en øl eller sodavand hele dagen uden at røre en finger er til tider noget af det bedste, men ikke hvis man ønsker at holde en ferie, hvor man dyrker motion. Fordi det er så svært at rejse sig fra sin gode plads på stranden for at røre sig, skal der helst herske noget motivation inde i ens hoved. En måde dette kan blive aktuelt på, er ved at finde en måde at dyrke motion på, som man rent faktisk synes er sjov og derfor glæder sig til. I dette indlæg vil vi komme med flere eksempler på aktiviteter, som kunne karakteriseres på denne måde.

Ens for nedenstående er, at det er udmattende, hvilket især gælder, når det foregår i tropiske lande. For at have energi til at dyrke motion kunne det derfor være en inde med noget preworkout, som du eksempelvis kan finde her.

 

SUP

 

”SUP” står for stand up paddling og er blevet utrolig populært i mange feriedestinationer. Den dag i dag er det svært at komme ned på en strand uden at få øje på board til SUP i vandkanten eller se en ude på vandet, som dyrker det. SUP foregår i et meget stille og roligt tempo og er til alle lige fra børnene til bedstemor. Man bliver testet i sin balance og bruger konstant musklerne til at holde sig oppe samt til at padle sig fremad. Udover det faktum, at det er en gode måde at dyrke motion på, så er det også en måde, hvorpå man kan udforske landskabet fra vandet af.

 

Kitesurfing

 

Kitesurfing foregår ved at blive trukket rundt af en drage med et board spændt fast til sine fødder. Det kræver træning at kunne mestre dette. Først og fremmest skal man lære at håndtere dragen, hvilket ikke er nemt, eftersom den er stor og let lader sig fange af vinden. Dernæst skal man lære at benytte dragen til at lade sig trække rundt på overfladen, hvilket kræver en god gang balance og en hel del styrke.

Kitesurfing er for dem, der er lidt mere lystne overfor adrenalin, eftersom der er meget fart over feltet. Derudover kræver det en hel del styrke i armene at udøve, hvorfor man skal være veloplagt til det. Kitesurfing er udbredt i mange forskellige feriedestinationer.

 

Windsurfing

 

Et godt alternativ til kitesurfing, der ikke kræver ligeså store tekniske færdigheder eller styrke at udøve, er windsurfing. Afhængigt af hvor i verden man er på ferie, kan det ske i høj eller stille og rolig fart alt efter vindstyrken. Om ikke andet er det utrolig sjovt og kræver også en hel del balance. Benene er især i arbejde her, hvorfor man sagtens kan windsurfe og have god samvittighed fra en god træning bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *