Uncategorized

Gode rejsetips til Odense

Der er et helt væld af gode grunde til at besøge den eventyrlige storby og fynske hovedstad, Odense. Måske er byen særligt kendt for at være fødested for den verdenskendte eventyrforfatter H.C. Andersen, der da også for rigtigt mange turister er det helt store trækplaster.

Meget mere end H.C. Andersen
Når først I har besøgt eventyrforfatterens barndomshjem og hilst på hans statue i den smukke og charmerende Eventyrhave bag Domkirken, hvor Odense Å sirligt løber forbi, finder I hurtigt ud af, hvor meget mere byen har at byde på. Besøg for eksempel Egeskov Slot og se veteranbilsudstillingen og lad jer fare vild og glemme tid og sted i de snørklede labyrinter, eller tag ind og hils på de mange dyr i Danmarks måske smukkeste og mest charmerende zoologiske have, Odense Zoo.

En kulturel og historisk by
Lige så snart I ankommer til eventyrbyen Odense, vil I hurtigt mærke, hvordan byen emmer af kultur, historie og sjæl. Tag for eksempel en tur rundt i den charmerende og historiske bydel, hvor I kan gå i den kære Andersens fodspor og forestille jer livet i 1820erne, slap af og nyd livet i de mange naturskønne og grønne områder, og lad duften fra byens pulserende madscene fylde jer med velbehag.

Spis godt, mens du holder ferie i Odense
Odense by byder i høj grad sine gæster på et stort udvalg af gastronomiske oplevelser i særklasse, og har flere, spændende restauranter for enhver smag. Slå et smut væk fra gåturen langs Nørregade og ind på en charmerende brostensgårdsplads, hvor den charmerende restaurant Oluf Bagers Gård venter på jer med spiseoplevelser i verdensklasse under hyggelige rammer med masser af sjæl og atmosfære. Hvis I leder efter en god restaurant med et moderne dansk køkken i historiske omgivelser, så besøg Oluf Bagers Gård.

De bedste rammer for en god madoplevelse
Én ting er at spise velsmagende mad og en anden er omgivelserne vi befinder os i imens. Efter en lang og oplevelsesrig gåtur i byens historiske og eventyrlige atmosfære, kan det varmt anbefales at nyde en god frokost i Oluf Bagers Gårds afdeling, Stalden, der byder på en rå og rustik atmosfære med stengulve og solide bjælker. I restaurantens hyggelige spisestue med en skøn forening af historiens vingesus og moderne indretning kan I nyde en spændende 9-retters menu, eller tage det populære delikatessebræt med som take away til en eftermiddag i eventyrhaven.

At rejse er at leve
H.C. Andersens berømte citat, At rejse er at leve, er blevet verdensberømt af god grund. Vi føler os mere levende, når vi rejser, oplever nyt og spiser godt. Efter Coronakrisen har umuliggjort rejser til fjerne destinationer, har mange af os på ny fået øjne op og nysgerrigheden frem for vor eget smukke land, og hvad Danmark har at byde på af natur, historie, kultur og gastronomiske oplevelser i verdensklasse.
Hvis du mangler et godt rejsetip, så lyder det her fra; tag til Odense og spis på Oluf Bagers Gård.
God fornøjelse.
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.