Rejser

Flyv afsted på golfrejse I Europa

Vil du sammensætte dit næste rejsemål med fordybelse og aktiv livsstil, skal du rejse ud på golftur. Vi viser dig hvor din næste destination kan kombinere begge ting på en gang.

Hvad er golf egentlig?

Golf er en sportsgren, som går ud på at spillerne skal ramme huller placeret sporadisk på en golfbane. Selve sporten går ud på at få bolden i mål, med så få slag som muligt. Nogen vil mene at golf ikke rigtig er en sport, fordi man forbinder sport med høj intensitet og fart på. Men et golfspil kan tage lang tid at gennemføre da spilleren skal igennem 18 huller. Nogle gange er spillets bane lagt ud på kun 9 huller, men en golfspiller får forbrændt en del kalorier fordi de går rigtig meget på en dag. Nogen spillere har en lille bil de kan transportere dem selv rundt i. Golf har mange redskaber i form af forskellige køller, og spillet er af mere kompliceret type grundet af regler, redskaber og udtryk. Er du ny i golf, kan du godt glæde dig til at blive udfordret.

 

Golf I Scotland

Går turen til det Engelske, byder Scotland på smuk natur og grønne frodige områder at spille golf i. Turnberry ligger på Scotlands vestkyst. Denne golfbane er speciel fordi den har direkte udsigt til kystlinjen, der giver udsigt til Scotlands rå klipper og urørt natur. Desuden kan du nyde udsigten til områdets fyrtårn, som er helt specielt.

Royal Troon har beliggenhed syd for Glasgows sydkyst, og blev oprettet helt tilbage i 1878. Golfbanen betegnes som en klassisk bane der er omgivet af tætklippet plæne med rå marker omkring. Denne golfbane har afholdt ikke mindre end ni ’’open championchips’’ og er derfor et velbesøgt område grundet af banens historie og optimale baneforhold. Scotland er selvfølgelig bedst at besøge i de varme måneder af året, da vinteren i Scotland er kendt for at indeholde meget sne, regn og kulde. Golfbreaks har specialiseret sig I at finde de fedeste lokationer rundt om i verden. Er du mere til et varmere klima, finder du destinationen der.

Golf i Irland

Irland byder på rigtig mange golfområder, og samtidig smukke omgivelser du næsten ikke bør snyde dig selv for. Irland er kendt for deres venlige og hjælpsomme befolkning, her vil du sikkert hurtigt finde dig til rette i nye omgivelser mens du er på golfrejse. Langs kystlinjen finder du Portmanock, som ligger et stykke væk fra Dublin centrum område. Banen indeholder trebaner med 9 huller. Desuden har denne golfbane også hostede ’’Irish open’’ op til flere gange. Denne bane er bare en ud af rigtig mange. Er Irland landet du er ret vild med-kan du både besøge dit yndlingsland og spille golf samtidig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *