Guides Nyheder Rejser

Fire fede aktive ferier

I mange år var det sådan, at ferie handlede om, at vi ville ligge på en strand og ikke lave noget. Men sådan er det ikke længere, for nu er det blevet populært at være aktiv på sin ferie.

Det giver mening, da mange af os ikke har tid til at være aktive hele dagen, da vi har et job, så det er perfekt at kombinere sin ferie med ens yndlingssportsgren.

Her får du fire bud på fede aktiviteter, som du kan lave, hvis du gerne vil have en aktiv ferie. Der er helt sikkert noget for dig.

 

1. Tag på dykkerferie

Verden er utrolig smuk over vandet, men så skulle du se den under vandet. Det er en helt ny verden, som åbner sig op for dig.

Der er masser af fantastiske steder, hvor du kan tage på dykkerferie, og det er altid en fed oplevelse. Uanset om du vælger Asien eller Caribien.

 

2. Prøv surfing

Hvis du elsker strandferie så prøv at kombinere det med at surfe. Der er utrolig mange fede surfing steder i verden. Det er smart, hvis du elsker strandlivet, for meget af surfing handler om at vente på de store fede bølger.

I første omgang skal du selvfølgelig bare lære at surfe på de små. Du kan surfe herhjemme i Klitmøller, hvis du vil prøve det en dansk sommer.

 

3. Mountainbike i vilde bjerge

Flere og flere dyrker mountainbike, så hvorfor ikke lave det på din ferie. Der er masser af vilde bjerge i udlandet, så der er masser af lande at vælge imellem.

På flere feriesteder har de også mountainbike baner, hvis du hellere vil det. Men vi vil opfordre dig til at komme ud i naturen. Motion, frisk luft og smuk natur kan ikke slås.

 

4. Ski, øl og mere ski

De andre aktiviteter fokuserer meget på solskin, så lad os slutte af med en aktivitet, som kræver sne og kulde.

Nemlig ski. Hvert år tager mange danskere til udlandet for at stå på ski. Der er fede skisteder i alt fra Norge til Østrig. I Østrig er de kendt fra deres efterfester, så hvis du vil stå på ski om dagen og drikke om aftenen, så bør du prøve det af.

Uanset hvad du vælger at lave, bør du investere i et GoPro, så du kan filme alle de ting, som du laver. Det giver nogle fede videoer, som du kan klippe sammen, når du kommer hjem. Du finder masser af tilbehør til GoPro her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *