Guides

Europæiske storbyer der er et besøg værd

Europa vrimler med fantastiske storbyer, der nærmest emmer af kultur, historie og nye oplevelser, der bare venter på at blive opdaget. Uanset hvilket land du tager til i Europa, så kan du være helt sikker på at de forskellige hovedstæder og større byer, har en rig og dyb historie, som du med garanti vil kunne få lang tid til at gå med. Derudover byder de på shopping, kulinariske oplevelser og meget mere.

Her er nogle af de mest fantastiske storbyer i Europa.

London

Britannia rules the waves, plejer man at sige og der skal da ikke herske megen tvivl om, at London absolut også ligger I toppen af de europæiske storbyer. Helt oppe blandt byer som Rom og Paris. Med verdenskendte bygninger som Big Ben, Tower of London og Tower Bridge er der nok at komme efter, men London byder på meget mere, uanset om det er historie, mad eller shopping man kommer efter. Altid et besøg værd.

Paris

Champs-Elysees, Eiffeltårnet, triumfbuen og Louvre er blot nogle af de mange ting, der er at se i byernes by. Paris er for mange mennesker det absolutte mål. Madens, kærlighedens og kunstens by bliver den kaldt af mange. Et absolut mekka for modeelskere og madentusiaster. Paris er en by som man skal opleve mindst en gang i sit liv, om ikke andet så bare for at opleve den helt unikke stemning.

Rom

Verdens navle. Byen som alle veje fører til. Alle kender Rom, byen der tidligere var hele verdens centrum. Først i antikken, og senere for hele den kristne verden. Colosseum, Vatikanet og et væld af andre historiske vidundere pryder Rom. Der er noget at komme efter for enhver og hvis man ikke har været der, så er det bare med at komme afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.