Nyheder

Dubai – byen over dem alle

Hvis du vil opleve et fuldstændig surrealistisk sted, så skal du tage turen til Dubai. Det koster ingenting at flyve derned, men det er selvfølgelig en del dyrere at bo dernede, da du skal bo på et flot hotel. Der er egentlig ikke så mange andre muligheder dernede.

Grunden til, at vi skriver, at Dubai er fantasternes by, er, at det ikke virker som om, at der burde ligge en by af denne størrelse midt i en ørken. Der er ufattelig varmt, og det er som om, at der ikke er nogen begrænsning på, hvor rig du kan være her.

Du vil ikke finde et sted, hvor du kommer til at se så mange luksusbiler som hernede. Alle steder du kigger hen, vil du se luksusbiler, og det vil føles helt uvirkeligt, når du kommer fra Danmark.

Her finder du også nogle af verdens højeste bygninger, fordi de har valgt, at alt skal være større hernede. Det er en storhed, som du ikke længere finder i Europa, da vi værner om vores historie. På samme måde byggede vi igen til storhed, så hvis du vil opleve mennesker, som tænker stort og voldsomt, så skal du til Dubai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.