Nyheder

Derfor skal du rejse til Cuba

Cuba er en fantastisk rejsedestination, og hvis du drømmer om smukke hvide sandstrande, gamle amerikanske biler, lækre mojitos, ekstrem natur og festglade salsa-dansende mennesker – så er Cuba det perfekte rejsemål for dig.

Cuba har rigtig mange ting at byde på og især hovedstaden Havana er et perfekt sted at rejse hen, hvis du kunne tænke dig at få en uforglemmelig oplevelse.

Cubas hovedstad Havana er især kendt for sin produktion af rom, og du kan besøge det historiske El Museo del Ron Havana Club, når du er i Havana. Her kan du smage de forskellige årgange og se hvordan rommen bliver produceret. Når du har smagt på rommen kan du smutte ned på et af de mange lokale dansesteder, og svinge lidt til den evigt glade salsamusik – du kan nemlig ikke undgå den festlige salsa på Cuba. Du må heller ikke glemme at smage på de verdensberømte cubanske cigarer. Du kan endda besøge en lokal cigarloge og se hvordan cigarerne rulles – en oplevelse du ikke vil gå glip af. Du må heller ikke glemme at tage et smut forbi baren El Floridita hvor Hemmingway plejede at tilbringe meget af sin tid. Her kan du i øvrigt få nogle fabelagtige cocktails.

Se C & C Travels udvalg af rejser til Cuba her.

Cuba er, som nævnt, også kendt for sine mange amerikanske biler, og du skal ikke være bange for at gå glip af at støde på dem. Gaderne vrimler med gamle perler, både i form af biler og historiske bygninger og du vil hurtigt føle, at du er rejst tilbage i tiden og befinder dig i 1950.

Du må selvfølgelig heller ikke glemme at besøge Museo de la Revolucion, når du er i Havana. Her kan du få indsigt i de historiske begivenheder, der stadig i høj grad præger Cuba.

Bevæger du dig længere ud mod vandet vil du blive mødt af de lækreste hvide caribiske sandstrande omgivet af frodig grøn natur. Cuba er et mekka for naturelskere, og byder både på grønne dale, overdådige floder, tobaksplantager, bjerge og meget mere.

Cuba rummer desuden et meget venligt folkefærd der er et pragteksemplar på en rolig og afslappet levevis. Du vil hurtigt opleve at lokalbefolkningen er yderst gæstfrie, og måske vil de endda invitere dig hjem at spise eller overnatte. Lige nu sker der desuden store omvæltninger siden amerikanerne igen har fået tilladelse til at rejse til Cuba – så hvis du skal nå at opleve det gamle kommunistiske Cuba gælder det om at få fart på. Der er dog masser af spændende souvenirs fra Cuba som ikke findes andre steder i verden herunder de berømte cigarer. Hvis du selv står foran at skulle til Cuba kan du finde en masse inspiration til både gaver og souvenirs fra det gamle Cuba her.

Så skynd dig at book din rejse til Cuba, der er et fantastisk rejsemål, du ikke vil gå glip af 🙂

Læs mere om C&C-Travel her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *