Guides

De 5 bedste tricks til at pakke dit tøj når du rejser

Når du rejser gælder det om at være kreativ med, måden du pakker dit tøj på. Du har mindre plads end normalt, og systemet forsvinder hurtigt.

Hvis du søger på nettet, vil du finde mange forskellige måder at pakke dit tøj på, hvilket gør det svært at vurdere, hvad der fungerer bedst.

I denne artikel vil vi kigge nærmere på de 5 bedste tricks til at pakke din kuffert, og hvordan du skal opbevare tøjet på hotelværelset.

Rul bukserne sammen

Det første trick på vores liste er at rulle bukserne sammen.  Vi kan generelt lære meget fra militæret, når det kommer til at pakke, men en af de smarteste ting er at rulle sine bukser.

Du ruller dine bukser på følgende måde:

  1. Fold dine bukser en gang, så de to bukseben ligger over på hinanden.
  2. Lav et fold på det ene bukseben, så det ligger ud til siden.
  3. Rul bukserne fra toppen og ned, så alt undtagen folden på det ene bukseben er rullet sammen.
  4. Vend det ene bukseben på vrangen, så bet holder bukserullen på plads

 

Sug luften ud af større stykker tøj

Det andet trick på vores liste er at vakuumpakke de store stykker tøj. Større jakker, og andet tøj som har meget luft i sig fylder mindst, hvis du suger luften ud af dem.

Det gør du på følgende måde:

  1. Læg tøjet i en plasticpose
  2. Brug en pumpe som kan suge luften ud af posen. (Du kan bruge en elektrisk pumpe til en luftmadras.)
  3. Luk plastikposen med en knude eller på anden vis.

 

Hav egne bøjler til tøjet på hotelværelset

Det tredje trick på vores liste er have dine egne bøjler med til at hænge tøjet på. Hvis du gerne vil undgå krøller på nogle pæne bukser, så kan det godt betale sig at have buksebøjler med. Du kan læse mere her om buksebøjler, men de er lavet til at undgå krøller på bukserne.

 

Opbevar dit beskidte tøj for sig selv

Det fjerde trick på vores liste er at have en pose eller en beholder til dit beskidte tøj. En af de vigtigste ting når du rejser er at holde det rene tøj fra det beskidte tøj. Det gør du bedst ved at have en pose, som du kan have det beskidte tøj i.

 

Tag kun tøj med som du skal bruge

Det femte trick på vores liste er at lade det tøj, som du ikke skal bruge ligge derhjemme. Det vigtigste råd når du har begrænset plads er kun at pakke det tøj du skal bruge. Det vil sige at alt det tøj, som du kun måske får brug for har bedre af at blive derhjemme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *