Guides

4 ting du skal huske når du rejser med små børn

Det kan være svært at rejse når man har børn og navnlig små børn da disse kræver ekstra meget opmærksomhed særligt i de første par år af tilværelsen. Men at have små børn behøver ikke at være lig med at man slet ikke kan komme ud at rejse, man skal blot have det rette udstyr med og gøre sig et par overvejelser. Så hvis du selv har små børn kommer der her en kort guide til hvordan du gør det lettere at rejse med små børn. 

1: Korte rejsetider – eller mange pauser undervejs

Det første man skal huske når man rejser med små børn er at små børn ofte skal have ekstra meget opmærksomhed i forhold til at blive fodret, skiftet og til at få sovet. Derfor skal man gøre sig nogle overvejelser om både hvordan man vil rejse og i hvor lang tid man vil rejse. Som tommelfingerregel bør man derfor sørge for at rejsetiden er så kort som muligt hvis man rejser med fly eller også kan man overveje at tage bilen på ferie da dette giver en mulighed for at man kan være mere fleksibel og tilpasse sig efter barnet ved at holde flere korte eller længere pauser.

2: Masser af solcreme

Det næste man bliver nødt til at have med sig er solcreme og dette gælder også selvom man tager på ferie til enten Norge eller Sverige. Grunden til dette er at små børns hud er særlig følsom overfor solen og man har en tendens til at være mere udsat for solen når man er på ferie da man opholder sig udendørs det meste af tiden.

3: Det rette (fod)tøj

Den næste man bør huske at have med sig er det rette tøj og i særdeleshed også fodtøj. Her skal man sørge for at barnet har noget tøj på som ikke bliver for varmt og som er behageligt at bevæge sig i. Dette gør det nemmere for barnet hvis det skal sidde stille i længere tid eller hvis vejret er varmt. Hvis du selv står og mangler noget børnetøj til de mindste til ferien kan du finde et stort udvalg af både smart og praktisk børnetøj her.

4: En køletaske

En fjerde ting som man bør have med sig når man rejser med små børn er en god køletaske. Dette er nødvendigt for altid at have noget koldt at drikke ved hånden. Hvis du selv kender til følelsen af væskemangel så forestil dig hvordan en lille nyfødt ville opleve det. Udover at have noget koldt at drikke er det også bedst for barnet af indtage noget afkølet med som eksempelvis æblemos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *