Uncategorized

3 tips til vinterferien

Kong vinter er ofte i januar måned på sit højeste i Danmark. Noget andet der er på sit højeste i vintermånederne og som mange danskere har ventet et helt år på er skisæsonen. Desværre har vi i Danmark ikke de store bjerge, hvorfor en skitur herhjemme på en af de små bakker kun vil være et lille plaster på såret, hvis man ikke skulle komme afsted.  Hvis skiferien endnu ikke er bestilt endnu, så kommer der her nogle tips til, hvor den kunne gå hen.

 

 

 

 

Val Thorens

Frankrig er ikke kun et sommerferieland. I den østlige del af landet troner alperne og den franske del har nogle virkelig gode skisportssteder, hvor en af de mere nævneværdige er Val Thorens. Val Thorens er Europas højeste skisportssted, hvorfor det rent faktisk er muligt at stå på ski helt indtil maj måned, hvor de sidste lifter lukker ned.  Val Thorens er en af de steder man skal besøge, hvis man er til de lidt vildere skisportssteder, i og med der her er ret livlig afterski.  Her findes der endda en dansk bar kaldet cafe snesko, som er virkelig populær ikke kun blandt danskere, men alle besøgene.  Val thorens er stedet, hvis du vil have en uforglemmelig skiferie med gutterne.

 

Saalbach

Saalbach er en af de mest klassiske ski steder i Østrig og er måske det sted, hvor de har det allerbedste afterski i hele Østrig. Derfor henvender den sig til dne målgruppe, som gerne vil bruge hele dagen op og ned af pisterne, for derefter at slutte af med en, to eller tre øl. Man skal dog heller ikke undervurdere Saalbach som familiedestination, hvorfor tilbuddene til familie og børn er lige så mange, som til dem, der vil på afterski. Her er blandt andet et vintercirkus, som børnene vil finde meget sjovt, ligesom der ude på pisterne som i Saalbach tæller 270km sammenhængende er rig mulighed for, at børnene kan boltre sig.  I samme stil er der også specielle steder for de familier, som vil have deres børn med til afterski, hvor man kan nyde en speciel Alm Dudler.  Saalbach er et skisportssted for både familien og dem, som gerne vil afsted med vennerne eller veninder og prøve kræfter med det vilde afterski liv.

Cervinia

 

Cervinia ligger for foden af Matterhorn og er et skiområde i Italien.  Her er det både muligt at stå alpint, ligesom det er muligt, at tage på langrend. Dette er en af fordelene ved at komme til Cervinia, for hvis ikke man har lyst til, at styrte ned af de sorte pister, så kan man tage en mere afslappende tur.

Dertil er Cervinia et af de få steder i Europa, hvor det er muligt at komme på Heliskiing, som er en fed aktivitet for de mere garvede skiløbere.

Når man ikke står på ski er der et væld af tilbud, hvor det den italienske charme kombineres med østrigsk kultur. Når man er spå skiferie, så er det vigtigt at have en telefon med, der fungerer, så man kan få taget nogle gode feriebilleder, hvis den skal laves inden afgang er det muligt at få gjort ved Irep.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *