Guides

3 tips til din vandreferie

Vandreferier bliver mere og mere populære og det er der god grund til. En vandreferie er en fantastiske måde at slappe af på, samtidig med at du får nogle unikke oplevelser. En vandreferie kræver dog lidt mere forberedelse end andre traditionelle ferier. Vi har derfor samlet 3 tips til din vandreferie her.

Pak det rigtige udstyr

En god vandreferie kræver det rigtige udstyr. Først og fremmest er et par gode vandresko essentielle sammen med det rigtige vandretøj. Det er vigtigt, at du har mere end et par vandresko med, så du kan skifte mellem de forskellige sko og dermed undgå vabler.

Det er samtidig vigtigt at du har gået en del i de sko, som du har med. Det er fristende at købe et par nye vandresko inden rejsen, men det er dumt, da de vil give vabler, hvis de ikke er gået ordentlig til. Derfor skal du købe skoene i god tid inden afrejse, så du har mulighed for at gå dem til.

Ud over vandresko og vandretøj er det vigtigt at have en god rygsæk, så du kan have vand, mad og regntøj med dig, når du er ude at vandre. Når du skal vælge en rygsæk, er det vigtigt at du vælger en rygsæk som er lavet til at vandre, så du ikke får problemer med nakken eller skuldrene undervejs på grund af en dårlig rygsæk.

 

Planlæg et par gode ture på forhånd

Når du skal ud og vandre og udforske et nyt område er det en god idé at planlægge et par af turene i forvejen. Når du ikke kender området, er det nemlig en klar fordel, hvis du har planlagt de første ture eller endnu bedre finde nogle ruter, som du kan gå langs med.

Når du har været på de første vandreture og føler du kender området godt kan du begynde at udforske området lidt mere. Men det er altid vigtigt at være opmærksom, at du ikke skal udforske mere end af du kan finde hjem igen.

 

Hav styr på skavankerne inden afrejse

De fleste kender til at have forskellige skavanker på kroppen. Det kan være lidt ond i ryggen, spændinger i nakken eller meget andet. Hvis du har nogle små skavanker, er det vigtig at få styr på den inden afrejse.

Du får den bedste vandrerejse, hvis din krop er helt klar til rejsen, og derfor gælder det om at få styr på skavankerne – også selvom det kun er småting. Ondt i ryggen eller lidt ondt i benet, kan nemlig hurtigt udvikle sig, når du begynder at vandre.

Hvis du har nogle skavanker som fx rygproblemer eller ondt i skuldrene kan du overveje at få lavet en Body-SDS behandling inden afrejse, så du er helt klar til at vandre. Du kan læse mere om Body-SDS behandling ved at klikke her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *