Rejser

3 steder i Danmark du kan holde sommerferie

Selvom det virker uoverskueligt, allerede at skulle planlægge sin sommerferie nu. Kan man med fordel gør det, da der er penge, stress, og spekulationer at spare. Og hvis vi igen i år for en solrig sommer, så er det jo helt fantastisk at holde ferie i Danmark. Og man kan bruge pengene fra transport, til oplevelser sammen.

Nordsjælland

Nordsjælland er egentlig et vidt begreb. Men i Nordsjælland kan du opleve lange kyststrækninger, flot natur, også er du stadig forholdsvis tæt på København. I Nordsjælland finder du masser af sommerhuse, og lækre strande. Derfor er der også her en rigtig sommerferiestemning, og masser af andre familie og børn. I Nordsjælland finder du Kronborg, som er et sjovt for børn at lære historie. Derudover kan du også opleve forlystelsesparker som f.eks. Bakken, som er et hyggeligt sted for hele familien. Også er man kun cirka 30 minutters kørsel for København. Så man kan med fordel tage en eller flere dage i hovedstaden, og opleve alt hvad der er at byde på i København. Du mikser altså det bedste fra Nordsjælland, med strande, roligt hav, og natur. Med storbyen og forlystelsesparker. Dette er også grunden til at man vælger at holde deres sommerferie her, samt investere i sommerhuse. Du kan i Nordsjælland opleve små festivaler, og masser af arrangementer i løbet af året. Derfor er det en god ide at undersøge hvad der sker, inden man booker sin ferie.

Østjylland
i Østjylland finder man alt hvad hjertet begærer. Det er lige fra sol og strand, til Århus pulserende liv. Og ikke mindst finder du her Samsø og Anholt. Men i Østjylland kan man få masser af timer, til at gå i f.eks. nationalparken Mols bjerg, hvor man kan se sjældne dyre- og plantearter. Her er ro og natur, hvilket er noget der for mange virkelig kan være værdsat i ferien. Og lige netop i Djursland, hvor alt den skønne natur ligger finder man også mange lækre sommerhusområder. Og hvis du er på ud kig efter et sommerhus i Djursland, kan du med fordel tjekke hjemmesiden ferieboligweb.dk ud. Her finder du generelt et stort udvalg af sommerhuse og lejebolig i hele Danmark. Og når man er i Østjylland, skal man ikke snyde sig selv, for en tur til Århus. Her kan man enten nyde bylivet, besøge Aros, eller gå på shopping. Der er masser af muligheder, og det er bare selv at vælge.

Øerne

I Danmark finder man simpelthen så mange fine og hyggelige øer. Og der er bare noget helt specielt ved at, tage på ferie i sit eget land. Man forstår de lokale (som regel), man kender maden, og man ved hvad et ’stjerneskud’ er når man skal bestille mad. Og alt dette gør det til noget hyggeligt, at rejse rundt på de danske øer. Der er mere ro, og folk stresser mere end hvad man er vant til i storbyerne. Og det er helt sikkert noget der smitter af, og man kan helt sikkert lære noget af det. Derudover er øerne også godt til at producere, deres egne råvarer. Derfor oplever man også at de mest ’simple’ retter, simpelthen bare smager bedre når råvarerne er gode og friske. Og hvis man kan køre til feriestedet, er der ofte penge at spare ift. Hvis man skal ud og flyve til sin destination eller lignende. Dette er penge man i stedet kan bruge, på at opleve sjove ting sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *