Rejser

3 seværdigheder du skal se i Sri Lanka

Sri Lanka har rigtig meget at byde på. At koge dette naturskønne og kulturelt rige land ned til bare tre seværdigheder er derfor en svær opgave. Vi har dog kastet os ud i forsøget – godt hjulpet på vej af rejsebureauet Yaneeda, der har stor erfaring med at arrangere Sri Lanka rejser. De har derfor været så venlige at hjælpe os med nogle tips og tricks.

Den første ting, som du skal se, er byen Sigiriya. Det er en blandt flere byer og steder i Sri Lanka, der er havnet på Unescos Verdensarvsliste. I forhold til sin størrelse har Sri Lanka nemlig rigtig mange steder, der er placeret på listen. Det skyldes ikke mindst, at landet i mange tusinde år har været hjemsted for højt udviklede kongeriger, der har efterladt sig smukke templer og paladser. Sigiriya er heller ingen undtagelse.

I Sigiriya finder du for eksempel Dambulla templet. Her finder du både malerier og statuer af Buddha såvel som hinduistiske guder. De er placeret i fem forskellige grotter. Det giver en meget anderledes og fascinerende oplevelse.

Smuk natur, lækre strande og hvaler

Sri Lanka rejser har rigtig meget at byde på i forhold til naturoplevelser. At skulle udvælge bare en oplevelse er derfor en svær opgave. I samarbejde med Yaneeda er vi kommet frem til området Hortons Plains. Det er et smukt fladt græsland, der er omkranset af bjerge og skov. Hortons Plains ligger langt fra alting. Der er ikke mange andre mennesker, og en vandretur her vil derfor være noget helt særligt. Det er en vandretur, hvor alle mere eller mindre har mulighed for at være med.

På en Sri Lanka rejse finder du også en række lækre strande og små hyggelige strandbyer. Det er derfor en god ide at slutte sin ferie på øriget af med nogle dage ved stranden. Det kan være en god måde at slutte sin ferie af med at slappe helt af og fordøje de mange indtryk, du har fået i løbet af ferien. Det kan for eksempel være ved stranden Unawatuna. Udover at ligge på stranden her har du også mulighed for at komme på ture, hvor du kan se hvaler. Der er nemlig flere forskellige arter af hvaler, der svømmer forbi Sri Lanka.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i forhold til at planlægge din kommende rejse, er du altid velkommen til at kontakte Yaneeda. De er altid glade for at kunne hjælpe folk af sted på deres drømmerejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *