Guides

3 gode rejsedestinationer når du skal arbejde på din kulør

Vi danskere er særdeles glade for at rejse på ferie, og ikke uden grund. Når man ser på det danske vejr er der ikke noget at råbe hurra for, og de få uger om året hvor vi virkelig får sol, er ikke nok til at man kan oparbejde en pæn kulør. Man kan sige at vi danskere går hele sommeren og venter på sol og varme, og når efteråret kommer, og vi indser at det ikke bliver rigtig sommer i år, så bruger vi resten af tiden til næste sommer på at brokke os over hvor elendigt det danske vejr er. Her kommer 3 bud på nogle gode destinationer hvor din næste rejse med fordel kan være til, hvis du gerne vil have en lækker og brun kulør.

1, Alanya i Tyrkiet

Alanya i Tyrkiet er et sikkert valg, og har i mange år været en særdeles populær rejsedestination for de rejseglade danskere. Over de seneste år har Alanya dog faldet lidt i popularitet grundet de uroligheder som har floreret i Tyrkiet og nær den sydlige grænse. Alanya er dog stadig et særdeles anbefalelsesværdigt rejsemål, og en sikker vinder hvis du søger sol, varme og lækker brun kulør. Der er stadig mange danskere som hvert år rejser til Analya, og stedet er da også stadig særdeles turistbevidst, og stedet oser af feriestemning. Alanya kan byde på lækre sandstrande med god service, samt et lækkert blåt vand med det perfekte temperatur til en afkølende dukkert, efter at have ligget i den bagende sol.

Læs også: Den ultimative guide over den populære rejsedestination Alanya i Tyrkiet

 

2. Gran Canaria i Spanien

Ligesom Alanya, er Gran Canaria også et sikkert hit når den skal stå på sol og varme. I modsætning til Alanya, så er Gran Canaria en feriedestination som stiger i popularitet, og de danske rejsende tager her til som aldrig før. Gran Canaria er den perfekte feriedestination for de fleste, hvad end man er til afslapning på stranden eller ved poolen, sightseeing i en af de hyggelige byer, en lækker spansk tapas til frokost, eller en vandretur hvor man bare vil nyde den smukke natur, Gran Canaria har det hele. Man kan således sige at Gran Canaria er særdeles alsidigt, og perfekt til familier hvor de rejsende er af forskellig alder og interesser.

Læs også: Oplev pragtfulde Gran Canaria i en udlejningsbil

 

3.  Gardasøen i Italien

Gardasøen er Italiens største sø, og ligeledes et særdeles velbesøgt rejsemål. Gardasøen er som sagt Italiens største sø, og hele vejen rundt langs søen ligger der kamping pladser og hoteller som hvert år er overrendt af turister. Gardasøen er et så populært rejsemål, da det store udvalg af overnatningsmuligheder gør, og der er noget for en hver smag, hvad end man har egen campingvogn, ønsker at bo i telt, hytte eller på et lækkert hotel. Man kan ikke sige Italien uden også at sige pizza, pasta, italiensk is og lækker vin, og det er også noget man kan opleve i store mængder rund om Gardasøen. Stedet er turistpræget, og det ved Italienerne godt, derfor skal man ikke gå langt for at komme i nærheden af hyggelige pizzeriaer og lækre isboder. Skal den stå på sol, varme og lækre specialiteter, så er Gardasøen i Italien helt klart et besøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *