Nyheder

3 gode råd til billigere rejser

Alle ønsker sig at komme på flere rejser. For at have råd til flest mulige rejser, bruger de fleste tid på at finde de billigste rejser – så de har råd til at rejse mest muligt. Her får du vores tre gode råd til hvordan du sikre, at din rejse bliver billigst mulig.

  1. Bestil i god tid

Et virkeligt godt råd er at starte med at kigge på dine rejsemuligheder i god tid. Jo bedre tid du er i, jo flere muligheder vil du have og dermed øge sandsynligheden for at de billigste alternativer ikke er udsolgt.

Et godt eksempel er hvis du rejser og bor via privat udlejning med Airbnb. Her kan det virkeligt godt betale sig at være i god tid, ikke alene ryger de billigste boliger ofte først, men det gør de bedste også. Altså dem med de bedste bruger-anbefalinger og der hvor andre besøgende har været gladest for at bo.

Endnu en fordel ved at være i god tid med bestilling af rejsen, er at du er velforberedt og har styr på dine bookings af fly og hoteller.

  1. Brug prissammenligning på rejsesøgemaskiner

Gennem de seneste mange har er der dukket flere og flere søgemaskiner op til at finde de bedste og billigste rejser. Skal du bruge et hotel er der eksempelvis hotels.com, skal du bruge et fly, bruger mange momondo.com. Og det giver god mening. Hvorfor ikke finde det billigste hotel og det billigste fly, når nu det er blevet så nemt og gennemskueligt.

Hoteller og flyrejser er nogle af de mest oplagte og brugte sammenligninger på nettet, fordi flest skal bruge netop disse. Men også inden for særrejser og mere specifikke rejsetyper er der kommet sammenligningssider. Vil du eksempelvis ud i Europa og opleve nogle af verdens største fodboldstjerner live, kan du bruge visitfootball.dk, som er en sammenligningsside for fodboldrejser og fodboldbilletter. På samme måde dukker flere og flere søgemaskine for andre typer rejse frem, som gør det lettere for dig at finde de billigste rejser, men også dem som passer dig bedst.

  1. Køb og betal med gavekort

Et godt trick til at få rejsen billigt, også selvom den måske hverken er sat ned i pris eller på tilbud fra udbyderen, er at købe gavekort til rejser og bruge dem til at betale med. Dette kan gøre på lidt forskellige måder. En metode er at gå på dba.dk og søge på gavekort. Her er der mange, som sælger gavekort til rejseselskaber, som de måske har fået i gave eller ved de ikke får brugt. Du har eksempelvis helt automatisk sparet 30 %, hvis du køber et gavekort med pålydende værdi 5.000 kr, til 3.500 kr. Nogle sælger dem endda med endnu større besparelse.

En anden metode til at få billige rejser via gavekort, er ved selv at købe et såkaldt oplevelsesgavekort og bruge det til at betale for rejsen nogle af de steder hvor der sælges de såkaldte oplevelsesgaver – et koncept som i øvrigt et blevet utroligt populært. Du kan finde et overblik over udbydere af oplevelsesgaver på find-oplevelsesgaver.dk, hvor du også kan sammenligne udbyderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.