Rejser

3 gode grunde til at feriemålet med drengene skal hedde Ibiza

Er du vild med at feste og give den gas på et kæmpe dansegulv, til de største ’bangers’ fra den ypperste elite af DJ’s verden over. Så tør jeg godt vove den påstand, at du har overvejet om sommerferien skulle gå til Ibiza med drengene?

Det behøver du slet ikke overveje længere! Drengene og jeg tog afsted i starten af juli og er lige kommet hjem. Den fedeste ferie i mands minde.

Tillad mig, at fortælle hvorfor:

1.     Det er faktisk ikke så dyrt som man tror

Nu tænker du sikkert: ”Er Ibiza ikke møg dyrt? Kræver det ikke, som minimum, en årsløn der ligger over grænsen for topskat?” Og til det kan jeg ærligt svare: ”Overhovedet ikke”.  

Maden på restauranterne var overraskende billig, dog stadig yderst delikat. Koncerterne og natklubberne var under dansk prisniveau, en fadøl koster altså ikke 95DKK og indgangen til diskotekerne koster ikke mere end på Gothersgade, København. Derudover er hotellernes prisniveau, hvis der søges lidt væk fra Ibiza centrum, også til at betale for den almene dansker.

2.     Den ypperste elite af DJ’s i den bagende middelhavssol

Vejret er selvfølgelig en faktor når det gælder udvælgelse af feriemål. Med sin beliggenhed i Middelhavet, kommer det vel ikke som en overraskelse for nogle, at vejret er noget nær det bedste der findes indenfor Europas grænser.

For os, var musikken bestemt også en faktor. Vi vidste på forhånd, at de største DJ’s spiller op til dans på Ibizas diskoteker og scener. Vi havde dog aldrig forventet, at kvaliteten på navnene var fra den absolutte elite. De prominente navne var b.la: Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta & Jax Jones og mange flere.

3.     Fuldstændig sublimt lysshow

Ingen musik, ingen koncert, ingen fest uden et lysshow, og jeg skal da lige love for, at vi blev forkælet på den front. Vi havde alle høje forventninger til scenografien og lysshowet. Selvom vi havde høje forventninger, blev vi overrasket. Fuldstændig uovertruffet scenografi med dertilhørende lysshow. Det bedste vi nogensinde havde oplevet. (Som du nok kan læse ud fra min begejstring af ovenstående, er vi lidt af nogle lysnørder, vi arbejder netop selv med scenografi og i særdeleshed lys).

Alt i alt en fantastisk ferie. Vi glæder os allerede nu til næste år, hvor vi selvfølgelig skal til Ibiza endnu en gang.

Tak fordi I ville læse med. Jeg håber, for din egen skyld, at din næste ferie går til Ibiza med drengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *