Guides Rejser

3 fantastiske græske byer, som du bør overveje til din næste rejse

Grækenland byder på mange unikke oplevelser, og hvis du ikke ved hvor du skal rejse til, når vi kommer tættere på sommerferien, bør du overveje Grækenland som din sommerferiedestination. Grækenland byder på mange fantastiske byer, som du kan besøge, hvilket du kan læse mere om i denne artikel, hvor vi har lavet en liste med 3 af de bedste byer i Grækenland.

Chania

Den første by, på denne liste, er Chania, der er den 2. største by på den græske ø Kreta. Kreta er et utrolig populært rejsemål blandt mange danskere, samt turister fra mange andre lande – og det er der mange gode grunde til.

Chania er et populært sted at besøge, blandt mange af de turister, der hvert år lægger vejen forbi Kreta. Chania er blandt andet kendt for den unikke strand samt de spændende seværdigheder du finder i området.

Det er især strandene vest for Chania, der er populære. Her finder du lækre sandstrande med flot klart vand, der giver de fleste lyst til at tage et par timer på strande. Strandene lægger kun ca. 15 min gang fra den gamle bydel, og det er derfor ikke langt fra byen.

Chania by er delt i to primære områder. Den gamle bydel samt den nye. I den nye bydel finder du store forretninger, kontorer, banker osv. mens du i den gamle bydel finder små hyggelige gader, som har deres helt egen græske stemning.

Du kan flyve til Chania med et enkelt stop undervejs, ved at kigge efter flybilletter til Grækenland, som du fx kan finde ved at klikke her.

 

Thessaloniki

By nummer to, som du skal besøge på en tur til Grækeland er byen Thessaloniki, der er 2. største by i Grækenland. Thessaloniki er ligeledes en populær destination som bliver besøgt af mange turister hvert år.

Thessaloniki forener alt hvad du skal bruge for at få en fantastisk ferie. Der er gode muligheder for at opleve spændende historie og kultur, der er mange kendte seværdigheder, gode shoppingmuligheder samt fantastiske restauranter og hoteller.

Derfor tiltrækker Thessaloniki hvert år mange rejsende, der gerne vil opleve lidt af det, som de græske by har at byde på.

 

Athen

Når vi laver en liste med byer som du skal beøsge i Grækenland, er vi naturligvis nødt til at have de græske hovedstad Athen med på listen.

Athen byder først og fremmest på en lang række historiske og kulturelle oplevelser, hvor du blandt andet kan opleve en del af Athens spændende historie.

Samtidig er Athen i dag også en moderne storby, hvor du kan tage på shoppingtur eller opleve en del af det Athenske byliv.

Du kan ligeledes finde gode hoteller og mange restauranter, hvor du kan smage lidt gastronomi fra det græske køkken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *