Uncategorized

3 få råd til din drømme ferie

Hvis du til dagligt føler, at du sidder så stramt i økonomien, at der ikke er penge til ferieopsparingen, så har vi samlet vores bedste tips til, hvordan du stadig kan komme på din drømmeferie.

Kan din drømmeferie findes et andet sted?

Hvis du tænker alt for urealistisk, kan det være svært at holde motivationen oppe til at spare penge op, da det kan tage rigtig lang tid at spare op til en Road trip til USA for eksempel. Men det kan være en god ide at overveje, hvorfor du så gerne vil tage USA. Kan du få disse oplevelser et andet sted fra? Svaret er, at det kan du helt sikkert. Prøv at vær kreativ og udforsk feriemarkedet, så du kan finde den helt rette drømmeferie til dig.

Lav madplaner

Det kan være svært at ændre markant på dine faste udgifter, da huslejen, forsikringer, licens mv. altid skal betales. Men du kan sagtens ændre på dine variable udgifter som fx dit madbudget. Mange gange ender man med at bruge alt for mange penge på mad, fordi man ikke tænker over, hvad man bruger pengene på, og hvordan man måske kan optimere dette økonomisk.

Vores tip er derfor at lave madplaner. På den måde kan du på forhånd sikre dig at du får det bedste ud af hvert måltid. Afsæt tid af om søndagen til at kigge i tilbudsaviser og lave en madplan, som tager udgangspunkt i, at man forsøger at minimere sine indkøb. En god ide er også kun at købe ind 1 gang om ugen. På den måde undgår man at foretage en masse impulskøb, som ikke er godt for din økonomi.

Få hjælp med finansieringen

Hvis du er i en situation, hvor du ikke har særlig mange penge, men at du ved, at der snart ruller flere penge ind på kontoen, kan du med fordel optage et lån. Der findes et hav af forskellige låneudbydere med forskellige renter og krav, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvilket lån, der ville være mest fordelagtigt for dig og din lånesituation.

Men heldigvis findes der en lånesammenligningstjeneste kaldet ”Moneylender”, som vil gøre det meget lettere for dig at finde det mest fordelagtige lån for dig. På hjemmesiden kan man også nemt se, hvor meget man skal betale i ydelse, hvor mange rater man skal betale over og hvor meget det endelige lånebeløb kommer til at blive.

Forhåbentlig kunne du bruge denne guide til at få noget inspiration til, hvordan du kan spare nogle penge eller tilkøbe dig nogle penge, så du kan komme på din drømmeferie – og få et lille afbræk fra den travle hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.