Guides

3 don’ts på din ferie

Når man er på ferie, kan man sommetider godt komme til at foretage noget forhastet beslutninger, som man kommer til at fortryde igen, når man kommer hjem. Denne situation skal vi helst undgå, og derfor har vi i denne artikel samlet nogle ting, der altid vil være et No Go i udlandet.

Skønhedsoperationer i udlandet

Det første vi vil nævne i denne artikel, er skønhedsoperationer i udlandet. Priserne i udlandet er altid mere konkurrencedygtige end dem vi har i Danmark, men det skal du ikke lade dig friste af. Sikkerhed og fagligheden er meget højere i Danmark, og du er derfor sikker på at operationen er i trygge hænder.
I tilfælde af at der kommer infektion eller andre overraskelser, er det nemt for dig at opsøge din danske klinik. Den mulighed har du ikke, hvis du får foretaget operationen i udlandet. Hold dig fra skønhedsoperationen i udlandet er derfor vores første dont. Brug i stedet de danske klinikker som fx Roskilde Privathospital.

Hold igen med alkoholen

Det andet vi vil fremhæve, er at du skal passe på med alkoholen i udlandet. Der er selvfølgeligt, at man drikker vin og drinks, når man er på ferie. Men vi vil anbefale, at man ikke drikker sig alt for fuld, når man befinder sig i et andet land. Man kender ikke alkoholkulturen og man har ikke fuld kontrol over situationen, når man er i fuld tilstand.
Hvis du er på en klub, skal du huske på aldrig at tage imod drinks fra andre mennesker, da man ikke kan være sikker på, at drinken ikke er fyldt med ubehagelige ting. Det ville være så ærgerligt at skulle på hospitalet, fordi man har taget i mod en drink fra den forkerte person.

Find hellere kærligheden i Danmark

Det er altid spændende at rejse til et andet land og opleve ungdomskulturen. Det er anderledes mennesker med en anden personlighed end vi er vant til. Desuden varierer udseendet også meget fra land til land. Det er derfor meget naturligt, at man finder folk attraktive i det nye land. Men forsøg at hold det til en flirt, da man hurtigt kan blive ked af det, hvis man ender med en forelskelse. Ydermere er det også meget svært at holde et så langdistanceforhold som tværs over landegrænser.

Forhåbentligt var disse tips nyttige til at få dig til at tænke en ekstra gang over din adfærd, når du rejser på ferie til udlandet.
Dette var bare få af de mange don’ts man skal være opmærksom på, når man rejser udenlandsk. Det er vigtigt at passe på sig selv, når man er ude for landets grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *