Uncategorized

3 af de bedste forslag til hvor du skal rejse hen

Skal du ud og rejse? Her er der tre kæmpe anbefalinger, til hvor du bør tage hen. De kan opdeles på den måde, at man bør tage til Tel Aviv om sommeren i en uge eller i 10 dage. Hvis du skal afsted om vinteren, så bør du helt klart tage af sted til Thailand og eller Bali. Her bør du være længere tid end en uge eller 10 dage. Du kan evt. kombinere Thailand og Bali, det gjorde jeg.

Læs mere om destinationerne Tel Aviv, Bali og Thailand herunder.

Tel Aviv, du kan jo ikke defineres

Tel Aviv er en by, man mindst skal besøge en gang i sit liv. Det er en by som er svær at definere. På en måde minder den om en sydeuropæisk storby som Barcelona eller Lissabon. Når du tager ud om aften ved en 18-19-tiden er alle først på vej hjem fra arbejde, ellers hænger folk ud med en drink på en lokal café eller spiller bold. På en måde minder den om en storby i USA så som New York eller Los Angeles, da der er trendy caféer og restauranter over det hele. Der er så mange juice og sunde steder at få noget at spise. Der er kun unge mennesker, det lyder underligt, men I den uge jeg var der, var der meget få, sopm ikke var unge mennesker. Det præger også byen Tel Aviv. Byen trendy og en storby, og det skal efter sigende være den bedste by at gå i byen i. Det er derfor lidt underligt, at det ikke er en mere kaotisk og up tempo storby, men det har nok noget med, den flere kilometer lange strandpromenade Tel Aviv har at gøre. Hvor der er rigtig mange der spiller volleyball om aftenen, og bare hænger ud, så Tel Aviv får en lidt tilbagelænet vibe.   

Bali åh Bali

Bali er en ø i Indonesien, som slet ikke minder om resten af Indonesien. Bali er australiernes Mallorca. Bali har lidt som Tel Aviv meget, at de trendy og fancy over sig, med trendy bikini forretninger, lækre og fancy restauranter. Dertil er det også masser af kultur ved at bestige bjerge og se aber. Men det bedste ved Bali er surferkulturen hvor man tage ud og surfe om morgen, når de bedste bølger er der, her slipper man og så for dem der bor og arbejder på Bali, da de først kommer ud senere på eftermiddagen eller aftenen. Dog er det virkeligt, det hele værd at tage til syd Bali til solnedgang med en drink i hånden, og så bare se alle surferne. Det kan klart anbefales, at tage på surf skole hvis man lide at surfe eller gerne vil prøve det. Efter Bali kan man også tage til Gili øerne, som er tre øer der ligger to timer fra Bali, hvor der er mere afslappende og mere ø stemning.

Thailand – kan noget

Thailand er perfekt at tage til om vinteren, hvis man har 2 uger eller mere ferie. Her kan du spise god thaimad, få en billig og god massage, og du kan møde de søde og imødekommende thailændere. Dertil kan du sole dig på de Bounty hvide strande med krystalklart blåt vand eller tage på en aktiv vandretur i Khao Sok Nationalpark. Du kan bestille din Thailand tur på C&C Travel.

Tak for at du ville læse om de tre skønne destinationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *