Rejser

29 daglige flyrejser til London fra København

Jeg læste lige en spændende nyhed fra Berlingske.dk.

Fra Københavns Lufthavn afgår der her i sommerperioden i gennemsnit 29 fly om dagen til eller fra London.

Vi kan takke flyselskaber som RyanAir, Wizz Air, EasyJet og Norwegian for tallet. Alle lavprisselskaberne er igang med en aggressiv vækststrategi i Danmark. Den strategi inkluderer flybilletter til den engelske hovedstad, selskaberne ikke nødvendigvis tjener penge på.

Rejserne går til fjerne egne som Luton og Stanstedt – grænsende til lokale lufthavne, der ligger en times kørsel væk fra London by, men som til gengæld lokker med meget lavere afgifter i forbindelse med at lande og lette end Londons primære lufthavne Heathrow og Gatwick.

Billigeflybilletter.dk/fly/London koster den billigste billet lige nu under 200 kroner – både frem og tilbage. Det er med RyanAir med afgang sent på dagen begge dage i slutningen af juni måned. På samme side kan du finde en liste over hoteller i London og sortere efter pris. Så er grundlaget for en billig rejse for alvor lagt!

Priserne kan ikke falde meget mere herfra. Og flyselskaberne begynder i stigende grad aggressivt at opsælge billeje og mad om bord på flyet for at vinde bare en smule penge hjem på rejsen. Hvis du har nerverne til at sige “nej tak” til begge to, så er der lagt i kakkelovnen til en seriøs billig rejse over Atlanten.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *